Popolna preobrazba z NEW U Beauty & SPA

View Gallery 5 Photos

Čas novega leta vedno s seboj prinese obilo sprememb. Tako na osebnem nivoju, kot poslovnem in vedno se to odraža tudi na naši zunanjosti, še posebej pri vseh nas kreativnih dušah.

Jaz se vsekakor rada igram s svojo zunanjostjo in tokrat sem se podala na pot celostne preorazbe moje frizure in las z dolgoletno kolegico Polono Pavzin in njeno novo oazo lepote in sproščanja, salonom NEW U Beauty & SPA.

Kot že vsi veste, sem v preteklih mesecih posegla po kratkem pažu, ki se je niansiral od rdečkastih, do marelični, blond in nenazadnje nežno roza odtenkov. Pri tem sem si seveda tudi nekoliko poškodovala, izpraznila in izsušila lase, saj sem jih poleg barvanja tudi konstantno toplotno obdelovala  s feniranjem in likanjem, saj paž frizura zahteva veliko vzdrževanja in dnevnega oblikovanja.

Paz_NewU_1
Pričetek preobrazbe iz blond paža s franžo

Tako sem se ponovno odločila za dolge lase, ki mi omogočajo lažje vzdrževanje, hitrejše urejeni videz in vedno lepo frizuro, ne glede na to ali sem ravnokar vstala iz postelje ali sem že naličena in do potankosti urejena za zunanji svet.

Ja, dolgi lasje so vedno najlažja izbira, vsaj pri meni in mojem tempu življenja, ko sem v enem dnevu na treh različnih dogodkih in skačem po Sloveniji in v tujino.

Polona me že dobro pozna, tako mene kot moj osebni slog in sva kmalu ugotovili česa si želim in kaj lahko ustvari z mojimi željami in lasmi. Tako je celotna zgodba potekala v dveh delih, da je končen izgled takšen kot sem si ga zaželela.

Najprej je bil ustvarjen videz prelivanja barve iz svetlejše rjave v blond, ki se je enakomerno porazdelil po mojih laseh. Še posebej je bil pomemben del mojih razbarvanih las, ki je bil popolnoma izpraznjen in je potreboval barve in hrane, da se napoji in doseže barvo, ki bo prenesla mojo željo po Balayage efektu.

preobrazba 01 web
Polona med striženjem; Foto: studiocapsula Photography
preobrazba 04 web
Polona Pavzin, lastnica New U Beauty in SPA, dobro ve kaj si želim, saj je zame skrbela že vrsto let pred tem, tako da je za nama že dolga zgodovina podaljševanja las; Foto: studiocapsula Photography

Naslednji korak pa je bilo dodatno barvanje in oblikovanje za končen izgled, ki sem si ga želela, s prelivanjem od temnejše rjave do svetlejših konic, tako imenovani in sedaj zelo priljubljeni Balayage efekt na laseh, ki ponazarja efekt “sončnih poljubov”.

Končen izgled z Balayage efektom

S končno podobo sem še bolj vesela kot sem pričakovala, saj je bil prehod in preskok velik in estetsko sem sedaj popolnoma spremenjena. Lasje so vedno bili in vedno bodo pomemben del moje celostne podobe.

Drugi dan preobrazbe se mi je pri barvanju pridružila tudi Vesna, ki kot del Cute Life Dolls ekipe skrbi za zdrave recepte pri kuhanju in negi kože. Obe sva bili deležni popolnega brvanja in končen izgled je top in popoln za Cute Life ekipo modnih gurmank.

Balayage2_NewU_1

Vse si oglejte v galeriji zgoraj, kjer je celotna slikovna zgodba moje preobrazbe.

V NEW U salon se naročite TUKAJ: 00386 31 40 44 48

Lokacija: Cesta Goriške fronte 46, Šempeter pri Gorici

Čaka vas veliko presenečenj, saj njihova ponudba zajema vse od frizure, barvanja, podaljševanja, zgoščvanja las, manikure, pedikure, obiskali boste lahko solno sobo in še marsikaj.

New U je raj za CUTE dame, ki zase želijo popolno razvajanje in kvalitetno preživljanje trenutkov namenjenih sebi.

Tu pa si oglejte še vse storitve, ki vas čakajo v New U Beauty & SPA:

 

SalonNEWU_1

Foto: studiocapsula Photography in Karin Bizjak

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON