FILM JOHN WICK 2 KRITIKI KUJEJO V ZVEZDE

KEANU REEVES OSTAJA NEPREMAGLJIV

Presenetljiva uspešnica iz leta 2014 je navdušila gledalce, ki so si želeli videti Keanu Reevesa v akcijskem elementu. Zaradi hiper-kinetičnega pristopa k klasičnim borilnim veščinam in rožljanju z orožjem si je akcijska srhljivka John Wick prislužila kultni status, ustvarjalce pa je uspeh postavil pred neizogibno vprašanje: Kakšno nadaljevanje posneti? Za Reevesa je bil odgovor na dlani: s še več akcije, v še večji razsežnosti in s poglobljenim pogledom v notranje boje naslovnega junaka. Glede na zgodnje kritike vse kaže, da bo nadaljevanje več kot uspešno.

JW2

V novem poglavju se je legendarni najeti morilec John Wick (Keanu Reeves) primoran vrniti iz upokojitve, saj njegov nekdanji družabnik načrtuje prevzem nadzora nad sumljivo mednarodno organizacijo plačancev. Ker je zavezan s krvno prisego, da mu pomaga, se John poda v Rim, kjer se spopade z nekaterimi najnevarnejšimi plačanimi morilci na svetu.

JW2_D31_15604

JW2_D26_12908_R
Vsi navdušenci nad kultno trilogijo Matrica (The Matrix) boste veseli ponovnega združenja dveh velikih igralskih imen – Keanu Reeves in Laurence Fishburne (v Matrici Neo in Morpheus) sta namreč v filmu John Wick 2 na velikih platnih ponovno skupaj prvič po 14. letih.

Spodaj si oglejte napovednik filma:

Film JOHN WICK 2 si lahko v kinu ogledate od 23. februarja. Distributer filma je podjetje BLITZ Film & Video Distribution.

f52a9107-1eb5-44b2-afcb-62eb03b5ec11

Foto in material BLITZ Film & Video Distribution

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON