V prvo je najslajše

View Gallery 14 Photos

… in še bolje bo. Prvo tridnevno druženje z vsemi pri Cute Life retratu je name naredilo velik vtis o tem, kako sem iz ideje, ki se je porodila med potovanjem, s sorodnimi dušami ustvarila nekaj tako lepega.

zdravi vitalni zajtrki

Almo Visto sem obiskala prvič že pred leti, ko sem spoznala njeno čudovito ustanoviteljico in lastnico Martino. Kraj, ki mi neprestano ostaja v podzavesti, ker se tam vedno znova odlično počutim, sem tako kot Martina želela predstaviti tudi vam, ampak na poseben, svoj način.

Seveda prek mode in lepote, ki sta del mene, že odkar pomnim, in tudi odraz moje notranjosti. A to ni vse, kar obožujem. Spoznavamo se dan za dnem, in ko energijsko rastemo, pridejo do nas tisti ljudje, ki nam v danem trenutku, če smo na to pripravljeni, obrnejo perspektivo in ponudijo nova, popolnoma sveže ozaveščena doživetja. Tako sem v preteklem letu ponovno vstopila v svet joge, ki sem jo imela čast spoznati prek Anje Bohinc, in to želela deliti tudi z vami. Anja je čudovita voiteljica jogističnih vaj in duha, ki se med vadbo popolnoma prepušča sebi. Najlepše pa je dejstvo, da se kot oseba poglobi in posveti posamezniku z ljubečo noto in meditativno vsebino, ki celoto zaključi v res ednistveno doživljanje in spoznavanje sebe.

joga z Anjo Bohinc

Cute Life je nastal kot del New Cute spletne trgovine, ki jo razvijam s kopico čarobnih kreativnih duš, od družine do prijateljev, in nastaja nekaj prelepega, saj skupaj rastemo in kreiramo vsak dan. Iz tega dela, modnega in lepotnega, sem na trodnevno druženje ponesla stiliranje in ličenje. Pri oblačilnem delu se mi je pridružila mlada oblikovalka oblačil in nakita Teja Jeglič, ki nas je z novo kolekcijo modnih nahrbtnikov popolnoma navdušila. Stajlingi, ki jih je ustvarila z gostjami, pa so bili fenomenalni s kombinacijami dodatkov New Cute, oblačil Teja Jeglich Design, MM6 by Maison Martin Margiela in oblek Saša Fabjan.

New Cute corner

Za naš lepotni del so poskrbeli Polona Vegelj iz Hiše lepote Merci iz Solkana, ki nam je podala vse potrebno znanje in nam razblinila še zadnje dvome o tem, kako pravilno negovati kožo in jo ohranjati vitalno ter nahranjeno z izdelki Marzia Clinic, ter Karin Velikonja, ki nas je navdušila z obrazno jogo po licenci Savie Atai in nas kot čudoviti lepotni sonček dodobra nasmejala, Nuxe z negovalnimi izdelki in njihovim čarobnim oljem Huile Prodigieuxe, s katerim so se naša telesa lesketala, Catrice s sanjsko paleto ličil nove kolekcije jesen/zima 2015, ki smo jih spoznali prek vodene delavnice ličenja, ki sem jo po dolgih letih z veseljem vodila in dekletom izdala trike ličenja. Seveda smo za končni detajl ob bazenu in v kombinaciji s tem, kar smo postilirali in polepotičili, celoten look dodelali z New Cute Beauty začasnimi tatuji, ki so nedvomni hit letošnjega poletja.

Catrice kozmetika

Vse dni smo uživali v popolni ekološki, v mojem rodnem Šempetru pridelani hrani, ki sta nam jo z ljubeznijo vsak dan pripravljala Lea in Janez s kmetije Luna.

kmetija Luna

Skratka, celotna zgodba je bila enostavno popolna, še boljša, kot sem si jo zamislila, in z ekipo, ki popolnoma sovpada s tem, kjer sem v tem trenutku v življenju. Srečna in na svoji poti v svojih sanjah.

V veselje mi je, da vse to lahko delim z vami na našem portalu in v živo na naslednjem Cute Life retreatu.

 

P.S.: TUKAJ se lahko prijaviš na naslednjega : http://bit.ly/CuteLifeRetreat

 

Foto: Barbara Karničar

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON