Kolekcija Warm Summer Nights by YANKEE CANDLE

Please select a featured image for your post

Kolekcijo sestavljajo štirje novi vonji, za katere so pri Yankee Candle navdih poiskali na polju dehtečih sladkih cvetlic, ob slastnih sočnih tropskih koktajlih, na romantičnih večernih sprehodih ob morju ter subtilni magičnosti umirjenih večernih zabav na prostem.

Novo jesensko kolekcijo, ki združuje trendi dišave s klasičnimi vonji, ki poustvarjajo toplino sonca in poletja ter se nadaljuje tudi v toplo jesen, dopolnjujejo stekleni dodatki v barvah sončnega zahoda. Ti odsevajo svetlobo na najboljši možen način in se jih lahko uporablja v stanovanju ali pa kot zunanja dekoracija na vrtu ali terasi.

 Warm Summer Nights Group 1

 

PASSION FRUIT MARTINI

Sprostite se in uživajte ob tropski mešanici pasijonke, manga in sočne pomaranče, ki spominja na dolg požirek poletnega koktajla na plaži.

 

Passion Fruit Martini large jar

 

SUNSET BREEZE

Zasanjan večerni sprehod po obali v oblaku vonja tropskega sadja, ki se meša s poletno svežino.

Sunset Breeze, Large Jar

 

FLOWERS IN THE SUN

Dišava, ki te popelje na sprehod po cvetličnem vrtu, kjer na cvetlice posije sončna svetloba – svež in živahen vonj sladkih cvetov.

Flowers in the sun large jar

 

DREAMY SUMMER NIGHTS

Sproščujoča mešanica vaniljevih semen, heliotropa in ščepca lesnih not, ki se širi kot subtilna magičnost tople noči.

Dreamy summer Nights Large Jar

Dreamy Summer Nights

 

Foto in material: Yankee Candle

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON