Nova NovAge kolekcija by Oriflame

View Gallery 5 Photos

Pri Oriflame verjamejo v moč naravnih sestavin in podporo znanosti, menijo, da je tako mogoče doseči najboljši rezultat in nova kolekcija NOVAGE, ki smo jo spoznali junija v hotelu Vander v Ljubljani to vsekakor je.

Ne glede na tip kože ali starost imajo v svoji široki ponudbi zagotovo pravi izdelek za vas. Odkrijte skupaj z nami NOVAGE.

Oriflame Cosmetics (6)

 

NovAge Ecollagen

Napredna, učinkovita vlažilna kolekcija s patentirano Tri-Peptide tehnologijo in Solanaceae izvlečkom rastlinskih izvornih celic odpravlja gubice, zgladi teksturo in tako sčasoma osveži ten. Intenzivno vlaži in neguje, koža pa je po uporabi mehka in polnejša.

oriflame-novage

 

NovAge True Perfection

Napredna, učinkovita linija, z izvlečkom svilovca in glikolno kislino, pomaga izpopolniti kožo ter poskrbi za svež, sijoč ten z manj vidnimi porami. Omogoča celostno vlaženje ter pomaga upočasniti pojavljanje izraznih gub in gubic.

Oriflame Cosmetics (9)

 

NovAge Ultimate Lift

Svilnato mehka tekstura s patentirano AspartoLift tehnologijo in TriPeptide kompleksom. Za bolj definirane poteze poskrbi tako, da učvrsti, privzdigne in izboljša elastičnost, hkrati pa zmanjša število gubic. V trenutku zgladi in vizualno izpopolni kožo.

Oriflame Cosmetics (10)

 

Sedaj z veseljem uporabljam izdelke iz kolekcije NovAge Ecollagen, o katerih vam bom z veselem še poročala.

Na dan predstavitve novih kolekcij pa smo se še dodatno podružili in zabavali ob preizkušnji vseh novih produktov.

Nekaj več utrinkov si poglejte v naši Galeriji zgoraj.

 

Foto: Cute Life in Oriflame

 

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON