Sončni poljubi

Sonce obožujem, še bolj pa obožujem mojo zdravo kožo.

Seveda je tudi meni še vedno zelo pri srcu zagorela zlata lesketajoča polt, napeta in predvsem izdatno hidratirana koža.

Letos sem si vzela čas in pregledala ponudbe in novosti na poličkah. Izmed vseh, sem izbrala štiri blagovne znamke, ki vam jih bom podrobneje opisala in vam predstavila svojo najljubšo.

 

Moja ljubljenka na soncu je sončna kolekcija Sun Zone blagvne znamke Oriflame in to že 19 let!

 

ORIFLAME

Sun Zone losjon za obraz in telo s srednjo zaščito – zf 15, poskrbi za srednjo zaščito pred soncem in navlaži kožo. Vsebuje UVA in UVB filtre, se hitro se vpije, pomaga pomiriti in omehčati kožio.

Sun Zone losjon za obraz in telo z visoko zaščito – zf 30, učinkovito zaščiti občutljivo kožo pred poškodbami zaradi izpostavljenosti soncu in prezgodnjim staranjem kože. Poskrbi za visoko raven zaščite pred soncem. Vsebuje UVA in UVB filtre,  pomaga preprečevati nastanek temnih madežev in gubic, ki so posledica izpostavljenosti soncu ter pomiri in navlaži kožo.

Sun Zone UV zaščita za obraz in izpostavljene predele z visoko zaščito – zf 50, kožo zaščiti pred poškodbami, ki so posledica izpostavljenosti soncu, prezgodnjim staranjem in nastankom pigmentnih madežev. Za občutljivo in svetlo kožo so ustvarili izdelke s še posebej visoko zaščito, ki imajo UVA in UVB filtre, se hitro vpijajo in so nemastni ter nelepljivi.

soncenje_3

 

DIOR BRONZE

SOINS PROTECTEURS SOLAIRES

Linija je namenjena ženskam, ki želijo nego za sončenje,  ki uspešno ščiti kožo pred nevarnostmi sonca in hkrati daje  dolgotrajen čudovit, sijoč in sončen ten.

Izjemno delujoča trojna zaščita združena s takojšnjim in dolgotrajnim lepotnim delovanjem. Izjemno čutne teksture so čudovito topljive in vodoodporne. Nežna Diorjeva dišava Monoi vas bo osvojila z edinstveno  mešanico  Tiara cvetja iz Polinezije in Kau Pe cvetja iz otokov Marquise.

soncenje_1

HUILE PROTECTRICE HÂLE SUBLIME  Polepševalno Zaščitno Olje s Prefinjenim Sijajem za telo, obraz in lase, SPF 15.

LAIT EN BRUME PROTECTEUR HÂLE SUBLIME Polepševalna Zaščitna Mlečna Vodica s Prefinjenim Sijajem za telo in obraz, SPF 30.

CRÈME PROTECTRICE HÂLE SUBLIME  Polepševalna Zaščitna Krema za obraz s Prefinjenim Sijajem, SPF 30 & SPF 50.

Tukaj pa je tudi samoporjavitvena nega SOINS SOMPTUEUX AUTO-BRONZANT, ki poudarja vse prednosti sonca: koža je po nanosu  čudovita, sijoča in popolnoma naravnega videza, poleg tega pa izboljšuje razpoloženje, kot bi se ravnokar sprostili na soncu.

soncenje_4

AFTER SUN – BAUME DE MONOI Nega po sončenju, ki nudi udobje, vlago in ji podarja sijoč ten. Narejena za obraz in telo, po izpostavivi soncu kožo pomirja z lahko in svežo teksturo. Odpravi dehidriranost, ki jo  povzroča izpostavljenost soncu in kožo intenzivno nahrani. naredi mehko in svileno. Kožo odene v satenasto tančico in poudari njen sija.

DECLÉOR

KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA PRED SONČNIMI ŽARKI IN STARANJEM KOŽE ZF30

Decleor sončna krema z zaščitnim faktorjem ZF30 je kreirana posebej za obraz, zato ne povzroča mozoljev. Ne ščiti samo pred UVA in UVB žarki, ampak vsebuje tudi DNK kompleks z izvlečki iz vanilije in jasmina, ki ustvari popolno zaščito pred staranjem in nastankom prostih radikalov.

OLJE ZA ZAŠČITO TELESA IN LAS ZF30

Olje za sončenje, ki ni lepljivo in se z lahkoto nanaša na telo in lase. Kožo in lase  ščiti pred škodljivimi posledicami sončnih žarkov ter hrani in mehča. Koža je čudovita, zaščitena pred sončnimi žarki in navlažena. Njena mladost je zaščitena.  Ena od aktivnih sestavin je Monoï, ki hrani, ščiti in podarja udobje. Monoï so macerirane sveže gardenije iz Tahitija, poznane tudi kot Tiaré cvetice, ki so vmešane v kokosovo olje. Medtem, ko je gardenija iz Tahitija kraljica polinezijskih cvetic, je kokosovo drevo prav gotovo princ dreves. Magična kombinacija teh dveh rastlin ustvari izjemno dišavo: monoï. Olje je vodoodporno in ne vsebuje plamovega olja in mineralnih olj.

soncenje_2

 

CLINIQUE

SPF 30 Mineral Sunscreen Fluid for Face and Body

Clinique je ena izmed prvih kozmetičnih hiš, ki je  svoje stranke izobraževala o pomembnosti vsakodnevne zaščite pred soncem, že davnega leta 1976.

Kaj pa njihov zadnji dosežek? Razvoj varnega in izjemno nežnega fizičnega zaščitnega faktorja, ki je namenjen tudi najbolj občutljivi koži. Tekstura se razlikuje od drugih mineralnih zaščitnih faktorjev na tržišču: elegantna, nelepljiva, ne pušča belih sledi in ne daje težkega občutka.

 

Foto: Cute Life

Lokacija: Brussa, Italija

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON