Oriflame Sun Zone vedno z mano na soncu!

Poletje je moj letni čas, tisti, ki ga neizmerno obožujem in čisto resnično ljubim.

Poleg tega da sonce čudovito vpliva na moje počutje, pa sem se v zadnjih 20-ih letih pridno pazila za zaščito pred njegovimi škodljivimi učinki in zadnjih 19 let z izdelki Oriflame.

Karin_plaza

Letošnja kolekcija me spremlja v tem kopletu, faktor 50 za obraz, faktor 30 za zgornji del telesa in faktor 15 za noge, ker si želim malce več barvice. Dvakrat do trikrat v tednu po tuširanju, kremi za nego po sončenju, sledi še nanos samoporjavitvenega spreja, ki poudari moj ten in tako izpostavljanje soncu za lep zlat sijaj polti ni potrebno.

Spodaj si le poglej izdelke, ki sem jih izbrala zase in jih poslikala na moji priljubljeni plaži ?

Oriflame_sonce (2)

Sun Zone UV zaščita za obraz in izpostavljene predele z visoko zaščito – zf 50

Kožo zaščiti pred poškodbami, ki so posledica izpostavljenosti soncu, prezgodnjim staranjem in nastankom pigmentnih madežev. Za občutljivo in svetlo kožo so ustvarili izdelke s še posebej visoko zaščito. Vsebuje UVA/UVB filtre, pomaga pomiriti in navlažiti kožo.

Sun Zone losjon za obraz in telo s srednjo zaščito – zf 15

Poskrbi za srednjo zaščito pred soncem in navlaži kožo. Vsebuje UVA/UVB filtri, lahkotn tekstura se hitro vpije, pomiri in omehča kožo.

Sun Zone losjon za obraz in telo z visoko zaščito – zf 30

Učinkovito zaščiti občutljivo kožo pred poškodbami zaradi izpostavljenosti soncu in prezgodnjim staranjem kože. Poskrbi za visoko raven zaščite pred soncem. UVA/UVB filtri pomagajo preprečevati nastanek temnih madežev in gubic, ki so posledica izpostavljenosti soncu, pomaga pomiriti in navlažiti kožo.

Linija Sun Zone ponuja širok izbor izdelkov za zaščito pred soncem, nego po sončenju in izdelkov za samoporjavitev, ki poskrbijo za čudovito in zdravo kožo.

Oriflame_sonce (3)

Foto: Cute Life

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON