FLOWGRIND INTERNATIONAL SKATEBOARDING CONTEST 2016

View Gallery 18 Photos

Začetek pomladi pomeni tudi začetek nove rolkarske sezone.

S pomočjo Športnega kluba RAKETA že tretje leto zapovrstjo v Novi Gorici organizirajo največje rolkarsko tekmovanjem v Sloveniji in tem delu Evrope, FLOWGRIND INTERNATIONAL SKATEBOARDING CONTEST 2016.

 

Skateboard_contest_Flowgrind (1)

Ideja o tekmovanju se je začela razvijati v letu 2013, ko je bil v Novi Gorici zgrajen nov in sodoben skatepark. Koncept dogodka je spodbujati rolkarsko kulturo, umetnost, glasbo in prijateljstvo s pomočjo rolkanja. Tekmovanje, ki se je začelo kot državno tekmovanje, je že drugo leto preseglo vse meje in se je o njem govorilo na globalni ravni.

Med drugim so o tekmovanju poročali na internetni strani China Skateboards (Kitajska), Kingpin (VB), Hella Clips (ZDA) ter v mnogih drugih lokalnih in globalnih medijih.

Skateboard_contest_Flowgrind (11)

Flowgrind international skateboarding contest 2015 je v treh dneh obiskalo okoli 1000 obiskovalcev, zabeležili so več kot 121.000 obiskov na različnih spletnih straneh ter socialnih omrežjih, tekmovanja pa so se udeležili tekmovalci iz sedmih različnih držav.

Del 2.3

Kot novost v letu 2016 uvajajo žensko kategorijo. Povezali so se z organizacijo The Boardr, ki prihaja iz Floride in bo pri samem tekmovanju pomagala s sistemom točkovanja, globalno rolkarsko podatkovno bazo in nadaljnjim razvojem tekmovanja.

Skateboard_contest_Flowgrind (19)

V okviru dogodka pa bo z njimi sodelovala tudi neprofitna dobrodelna organizacija Sk8ajssrcem, ki bo med potekom dogodka zbirala denarna sredstva za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin.

Več si oglejte v naši Galeriji zgoraj in v videu na spodnji povezavi.

Vabljeni med 12. in 15. majem v Novo Gorico.

 

 

Foto: Aljoša Kravanja, studiocapsula Photography

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON