Si želite postati Xtreme Lashes stilist?

Xtreme Lashes trepke so me navdušile prvič, ko sem jih imela na sebi. Po preizkušanju mnogih drugih znamk trepalnic, sem ob teh rekla preprosto WAW!

Prvič, ker jih sploh nisem čutila na sebi in drugič ker je bil nanos neopazen, naraven in je dosegel rezultat, ki sem si ga želela – lepo, elegantno in prefinjeno obliko oči ter poudarjen pogled.

Tako sem se odločila da pobliže spoznam blagovno znamko in vodjo le-te v Sloveniji in se tudi sama priučim stiliranja trepalnic z Xtreme Lashes metodo.

Spodaj vam predstavljam nekaj detajlov o začetnem tečaju in tem, kaj vse vam nudijo pri Xtreme Lashes Slovenija. Verjamem, da boste vse lepotne gurmanke navdušene, še posebej tiste kreativne in ustvarjalne.

 

Prej in Potem
Prej in Potem

Si želite nečesa novega zase, dodatnega znanja in možnosti osebne kariere?

Z Xtreme LAshes tečaji je vse to mogoče.

Xtreme Lashes podaljšane trepalnice delujejo naravno, so varne in primerne tudi za tiste z občutljivimi očmi, zato bodo k Vam prihajale tudi tiste stranke, ki sicer ne zaupajo postopkom podaljševanja trepalnic.

Xtreme Lashes stilist mora biti pri svojem delu natančen in strokoven, še prej pa mora opraviti Xtreme Lashes usposabljanje in pridobiti certifikat. Preden postanete izurjen Xtreme Lashes stilist, morate nanesti v povprečju od 15 do 20 nanosov podaljšanih trepalnic, toda ko osvojite postopek, je delo z Xtreme Lashes materiali in izdelki čisti užitek.

 

Dvodnevni začetni tečaj

Osnovno usposabljanje traja dva dni po 8 ur. Kandidati se prvi dan najprej seznanijo s teorijo in Xtreme Lashes produkti, nato pa sledi vaja na lutkah, ki služi temu, da se tečajnice seznanijo s pripomočki za delo in materiali. Drugi dan izobraževanja je namenjen vaji na modelih.

 

michelle-trenchcoat_300dpi

 

Izobraževanje poteka po metodologiji in gradivih, ki so jih pripravili na sedežu Xtreme Lashes v Ameriki. Po končanem izobraževanju prejmejo udeleženke potrdila o opravljenem tečaju. Po tečaju sledi samostojna vadba (približno 15-20 aplikacij). Ko se stilistka počuti pripravljena, se prijavi na opravljanje izpita za certifikat, ki je brezplačen.

*Opravljanje izpita za certifikat ni obvezno ( tudi brez certifikata se lahko dela ), je pa priporočeno.

Xtreme Lashes certifikat je veljaven v vseh državah, kjer je prisotna franšiza Xtreme Lashes in pomeni priznanje kot našega uradnega partnerja.

 

Naslednji tečaj je že 5. in 6. novembra in nanj se lahko prijavite TUKAJ

Ekipa Xtremelashes vam je na voljo tudi na telefonski številki 040 880 820 za morebitna vprašanja.

 

01-07-16-2

 

Foto: Xtreme Lashes

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON