Senčenje oči na inovativne Xtreme načine

View Gallery 4 Photos

Vsi smo navajeni dejstva, da za senčenje oči in niansiranje vek uporabljamo senčila. Pred kratkim pa smo pri Cute Life odkrili Xtreme Lashes, ki poleg tega, da zagotavljajo kvalitetne materiale za oblikovanje in stiliranje trepalnic, v svojem asortimanu ponujajo tudi obilo dekorativne kozmetike.

Naš team se je kar zaljubil v Glideliner kolekcijo svinčnikov za veke.

glideliner-set

xtreme-lashes-glideliner-eye-pencil

 

Njihova formula bazira na gelu, ki omogoča dolgo obstojnost, tako se vam ne bo potrebno niti enkrat tekom dneva pogledati v ogledalo in zagledati popackani make up ali morda nadležno barvo, ki se je lepo sestavila v črto, ki jo vse tako zelo »obožujemo«. Tako je, s svinčniki Glideliner Xtreme Lashes si boste lahko ustvarili popoln look z zarisovanjem črte na zgornji veki in tudi s senčenjem, saj se čudovito razmažejo in omogoča niansiranje kot senčilo.

 

glideliner-gold-consumer-landing-page_3_nanja-thumb-4-1

 

Torej, prepustite se navalu domišljije in ustvarite popoln obstojni look. Ko jih boste enkrat preizkusile, verjamem, da bodo to vaši svinčniki za oči »for life«.

V Galeriji zgoraj si oglejte še več fotografij čudovito naličenih oči.

 

Foto: Xtreme Lashes Slovenija

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON