Petra Němcová kmalu v Ljubljani!

Prestižna nemška avtomobilska znamka napoveduje prihod druge edicije tedna mode Mercedes–Benz Fashion Week Ljubljana. Tako v Ljubljano med 22. in 24. majem prihajajo prave zvezde.

Mercedes–Benz Fashion Week Ljubljana, #MBFWLJ v Slovenijo in regijo prinaša poleg izjemenega razvojnega potenciala, ki temelji na mednarodnih povezavah in strokovnemu delu, tudi svetovno znana imena.

Petra Němcová, na češkem rojena lepotica, ki v Ljubljano prihaja 23. maja, je svetovljanka po duši in po poklicu.

Po izjemni preizkušnji, ko je na tajskem otoku Khao Lak leta 2004 preživela cunami, je natanko pred desetimi leti zagnala dobrodelno organizacijo Happy Heart Fund.

Ta je v preteklem desetletju omogočila zagon več kot 100 varnih domov in šol in otrokom, ki so izgubili svoje starše pomagala na njihovi poti do vključevanja v družbo in izgradnje novih lokalnih skupnosti.

Petra Němcová na MBFWLJ #03
Petrino izjemno altruistično in človekoljubno bit in vodilo v življenju, je prepoznala tudi znamka Mercedes-Benz in Petro Němcovo povabila k sodelovanju. Petra je tako postala obraz novega razreda GLC, ki jo spremlja na vseh njenih poteh, tako v metropolah kot na brezpotjih.

 

Petra Němcová na MBFWLJ #04
Petra se rada pošali, da je novi GLC podobno nezaustavljiv, kot njena volja za premagovanje izzivov. 

 Foto: Promo

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON