Tako Lepoo, tako Cute

Lepoo je blagovna znamka, ki se je rodila iz ljubezni do oblikovanja in lastne potrebe po organiziranosti.  Iz sanj, po ustvarjanju nečesa novega in svežega ter spoštovanju tradicije starega.

Tako pravi avtorica rokovnika, dr. Lara Plajh. Povedano lahko opazimo že na prvi pogled, saj je oblikovan v retro stilu polka dot dizajna, kjer rdeča barva simbolizira odločnost, strast in srčnost, bele pike pa različnost, sanjavost in nežnost – pojmov, ki jih nosi v sebi vsaka ženska. Rokovnik je darilo ženske ženski.

V celoti je oblikovan z mislijo na sodobno žensko, ki želi imeti svoj čas pod nadzorom, saj se zaveda njegove minljivosti in zato se sama odloča komu ga bo namenila. Razdeljen je na tri dele.

Prvi del, ki je namenjen letnemu planiranju in nam omogoča pregled nad celotnim letom (koledar, rojstni dnevi, knjige, predstave, potovanja, …) ter je obogaten z dnevno rutino hvaležnosti in samozavedanja zadostnosti, točno take kot si. Saj moraš vedeti da si, takšna kot si v vsakem trenutku,popolna.

Drugi del, kjer so sklopi posameznih mesecev oblikovani z mesečnimi tematikami in barvno razdeljeni (npr. februar – mesec ljubezni, roza barva, september – jesenski mesec, oranžni odtenki, sončnice itd.) v začetku vsakega meseca je mesečni pregled, sledilec navad in motivacijska misel, sledi dnevna razporeditev po tednih. Posamezni dnevi so tudi barvno razdeljeni, saj tako lahko lažje razdeliš  aktivnosti na službene in tiste doma. Dodan je tudi planer za načrtovanje tedenskega jedilnika. Odlično in lepoo!!

V tretjem delu so dodani prazni listi, ki so namenjeni individualnim zapiskom. Rokovnik ima dva označevalna trakca, ki omogočata hitro rokovanje in lažji nadzor.

Avtorica je svoje spoštovanje do slovenskega dizajna in produkta izkazala tudi s tem, da je rokovnik v celoti oblikovan in izdelan v Sloveniji, s čimer ni zagotovila le visoke kakovosti temveč izrazila tudi zaupanje v Slovenskega obrtnika. In na koncu, a nikakor ne nazadnje, naj poudarimo, uporabljeni so reciklirani materiali, kar odraža tudi skrb za okolje in spoštovanje do narave in naše matere Zemlje. Najdete ga le na izbranih policah prodajaln po Sloveniji in na internetni strani Lepoo:  www.lepoo.si.

Mi smo nad rokovnikom navdušeni in vskakor bo v njem veliko zapiskov o naših novih potovanjih, projektih, knjigah, vsem novem, kar želimo videti, izvedeti in ustvariti. Lepoo je sedaj del našega Cute sveta in naš novi spremljevalec v odkrivanju lepot sveta.

Lepoo je imeti Lepoo vedno pri roki in vedno biti lepoo.

Be Cute 🙂

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON