Pop Art sanje

View Gallery 12 Photos

Zoran Aragović za svojo modno znamko BiteMyStyle že nekaj sezon oblikuje oblačila, navdihnjena s stripom in pop artom, vendar se je tokrat odločil, da oblikuje zaokroženo modno zgodbo in je tako posnel kampanjo, v vlogi fotografinje pa se je odlično znašla Karmen Poznić.

Kolekcija je bila nedavno premierno predstavljena na modni brvi Monture v Splitu. V kolekciji poleg stripa prevladujejo močne barve, kot so rdeča, rumena in modra, ter geometrijski potiski, kot so pike in črte. V kolekciji najdemo Zoranove že dobro poznane korzet obleke s tilom, pencil krila in crop tope z BiteMe sporočilom. Poleg oblačil brand BiteMyStyle predstavlja tudi kolekcijo nakita, izdelano predvsem iz pleksi stekla in plastike s potiskom stripa, ki ga lahko najdemo tudi na oblačilih.
Modeli: Lucija Beden i Ivona Bevanda (Talia Model)
Foto: Karmen Poznić
Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvaška
Make up: Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua
Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON