Dubajski street wear

View Gallery 14 Photos

Na tednu mode v Dubaju se je poleg modelov na brvi trlo tudi zanimive modne srenje, ki se je razkazovala na vseh dogodkih, ki so povezovali dneve Fashion Forward Dubai 2015.

Dekleta v Dubaju ljubijo naglavne okraske, najbolj pa so mi bili všeč klobučki oz. zelo lepo oblikovani obroči lokalne oblikovalke, ki so bili prave modne stvaritve. Ženstveni, elegantni, prefinjeni, a obenem zelo provokativni.

Tudi jaz sem si dala duška in si dneve na tuji modni sceni privoščila nekoliko več kot na domači modni zemlji. Črno-belo kombinacijo s pajacem v etno vzorcu in elegantnim belim plaščkom sem dopolnila s ‘statement’ ogrlico in velikim klobukom. Drugi stajling pa sem posvetila slogu Carrie Bradshaw – s prosojnim plisiranim krilom v kožni barvi, črnim topom in ultra lesketajočo se pisano torbico kot glavnim detajlom

“Modne navdušenke se tu vsekakor ne bojijo barv. Zelo mi je bila všeč obleka z vzorcem, ki je čudovite kontraste zelene in rožnate barve združil v popolno celoto, sploh pa torbica Chanel v pleksi rožnati različici.”

Nepozabno, izjemno in vsekakor vredno še veliko ponovitev, ki jih že komaj čakam.

Foto: osebni arhiv

 

 

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON