Obiskali sva Avstralijo

View Gallery 12 Photos

Kjutici sva se odpravili na odkrivanje Avstralije. Ja, prav zares, v čudovitem ambientu hotela Nox v Ljubljani sva obiskali novo prijateljico Aussie, ki naju je peljala srfat na divje valove, nama razkrila vse trike in navade naših prelestnih lepotic ter za konec napojila prostor s čudovitim vonjem po sladkih bombonih in cvetju.

 

Aussie me je pritegnila, že ko sem izdelke prvič prejela in si jih pobliže ogledala ter seveda povonjala, mmmm, omamno dišijo, še posebej vas bodo prevzeli, če ste takšen vohalni ‘freak’ kot jaz. Kupite me z vonjem, ki me spominja na vesele trenutke, in ta zagotovo spada mednje. Drugo, kar me je pritegnilo, pa je bil simpatičen kenguru na embalaži, kar ponazarja poreklo proizvodov za nego las blagovne znamke Aussie. Avstralija pa je tudi dežela, ki je na mojem in Cute Life must seznamu in si jo želim zelo kmalu tudi v živo ogledati.

MiracleMoist
Miracle Moist Aussie, foto: Aussie

Novo prijateljico spoznavam, njena celotna linija me zdaj vsak dan gleda iz kopalniškega predela, namenjenega izdelkom za nego las. Posvetila se ji bom zelo kmalu in vam po končanih tretmajih zaupala kaj več o njej. Do tedaj pa si oglejte vse prelepe slike in dogajanje, ki je bilo popolnoma avstralsko obarvano. Veselo je bilo in prisrčno, hvala, Aussie.

 

Aussie vas pričakuje na DM prodajnih mestih.

 

Foto: Barbara Kariničar

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON