Prebrisane služabnice ponovno v vrtincu spletk

Razredni boj še nikoli ni bil tako zabaven in umazan kot v tem malem krogu, kjer so zaposleni prav tako pametni, duhoviti in vražji kot njihovi delodajalci. Služabnice iz Latinske Amerike imajo ambicije, ki jih želijo doseči nikjer drugje kot v vilah Beverly Hillsa. Tam se za njihovimi vrati odvija svet umorov in kaosa, kjer živijo najbogatejše in najvplivnejše družine.

Zgodba se osredotoča na tesno povezano skupino služabnic, ki jo sestavljajo Marisol Suarez (Ana Oritz), Rosie Falta (Dania Ramirez), Carmen Luna (Roselyn Sanchez), Valentina Diaz (Edy Ganem) in Zolia Diaz (Judy Reyes). Dekleta povezujejo služba, življenjski boji, melodramatični univerzum, ki obdaja njihove delodajalce in bister um, s katerim se prebijajo iz dneva v dan v tujem okolju.

JUDY REYES, ROSELYN SANCHEZ, ANA ORTIZ, DANIA RAMIREZ
Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON