PASTelle by Zoran Aragović

View Gallery 5 Photos

Modna znamka BiteMyStyle modnega oblikovalca Zorana Aragovića se je predstavila s čudovito inovativno kampanjo kolekcije pomlad/poletje 2015 pod imenom PASTelle. Kolekcija je bila pred nedavnim predstavljena tudi na tednu mode Bipa Fashion.hr.

Aragović nas je presenetil z izbiro barvne palete in krojev ter nam predstavil, kakor nakazuje že ime, pastelno, nežno prhutajočo kolekcijo s popolnim pridihom ženstvenosti in nežnosti.

Prisotna je celotna paleta oblačil od dnevnih do večernih kombinacij. Oblikovalec nam za aktualno sezono predlaga krila midi dolžine, ki se kombinirajo z majicami s potiskom BITE ME, prav tako pa tudi krila iz neoprena, ki so krojena v formi volanov in bodo vsekakor navdušila vse romantične duše. S kolekcijo je Zoran prikazal tudi nekaj variacij balonarja, ki se odlično kombinira s trendnimi trapezastimi ali ozkimi hlačami.

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON