Fashion Forward Dubai: Dan 1

View Gallery 10 Photos

Modni dogodek, ki se ga je udeležila vsa modna množica Dubaja in bližnjih držav in ki sem ga imela čast obiskati ter si tri dni zapored ogledovati vsa mlada in že uveljavljena imena modne scene diamanta bližnjega vzhoda.

Ezra

Prvi dan sva si z mojo dušo dvojčico Mojco ogledali dve čudoviti, a slogovno popolnoma različni modni reviji: EZRA in THE EMPEROR 1688.

EZRA je tukaj zveneče in pomembno ime za svečane toalete, bogate kreacije iz voluminoznih svil, čipk in finitur, ornamentov, ki jih nizamo v haute couture. Sanjske lepotice so lebdele po modni brvi kot prave princese in kraljice, ki so večinoma tudi končne stranke njegove kolekcije.

 

 

THE EMPEROR 1688 je znamka, za katero se skrivajo trije oblikovalci. Verjemite, da jih je ob zaključku vsaka izmed nas z veseljem pogledala. Za prihajajočo sezono so ponudili paleto modelov, namenjenih novodobni osvajalki mondenega poslovnega sveta, ki večere preživlja ob poslovnih večerjah, na koktajlih in pomembnih srečanjih. Pridih vojaških elementov pri zgornjih delih oblačil, detajlov zadrg in strogih klobučkov, ki spominjajo na vojaške, je v kombinaciji s padajočimi svilami dobil popolnoma novo, svežo podobo. Skratka, takoj bi imela pol kolekcije.

Dan 1 je zagotovo presegel moja pričakovanja, še posebej z organizacijo, prijaznostjo in zanosom vseh prisotnih, ki se zavedajo, da je moda biznis in način življenja.

 

Foto: Getty Images

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON