Nasmejana jesen je tu!

Letošnji september je za nas prav čudovit. Jutra prijetno hladna z vonjem po jeseni, dnevi pa obsijani s toplimi sončnimi žarki. To je čas za nove začetke! Čas, da obrnemo nov list.

 

belezka

 

Verjamemo, da je vsakodnevne obveznosti veliko lažje opravit s pravo opravo, h kateri sodi beležka, kamor si zabeležiš vse delovne obveznosti , vse tiste prikupne reči, na katere preprosto ne smeš pozabiti, in seveda skodelica, ki jo polni tvoja najljubša jutranja kava. Vse, kar potrebuješ za popoln dan, je samo še NASMEH na obrazu!

 

Pojdi po svoj nasmeh tudi ti v trenutno najbolj nasmejano trgovinico v centru Ljubljane. SMILE concept store je prostor za nasmeh. Trgovinica ponuja mnogo ljubkih predmetov.

Po beležko, lonček za kavo ali pa samo po nasmeh! Pokukaš pa lahko tudi v njihovo novo spletno trgovinico: http://smileconceptstore.si/

 

 

Napisala: Urša za Cutelife
Foto : Smile Concept Store
Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON