PRVE ŽENSKE POČITNICE Z NAMENOM!

BODI PRIPRAVLJENA NA LETOŠNJE POLETJE 2016.

Profesionalna ekipa Fashion Workshopa, ki ve, kaj je IN, bo poskrbela, da boš letošnje poletje izgledala TOP ter, da boš navdihnile vse okoli sebe in še posebej sebe!

Zate so pripravili poseben Ladies weekend, ki bo potekal od 24.-26.. junija na slovenski obali v luksuznih apartmajih portoroške Marine.

Beauty on Point Event (3)

V tem vikendu te bodo naučili vse, kar si si želela vedeti o poletnih modnih trendih, make-up trikih, razigranih frizurah in poziranju pred fotoobjektivom.

Po norem dnevu se bo prilegla sprostitev in kaj bi bilo boljše kot ženska zabava ob prijetnih ritmih sproščujoče glasbe, okusnem koktejlu in fantastični družbi profesionalcev s področja mode, ki ti bodo na voljo za pogovor in deljenje nasvetov.

Beauty on Point Event (4)

– Komu so modne delavnice Beauty on Point.2016 • FashionWorkshops • namenjene oz. za koga so kar toplo priporočane ?

Predpoletne modne delavnice so organizirane in pripravljene za vse ženske, matere, gospodinje, šudentke, dijakinje, skratka nežnejši polovici, ki se želi izpopolniti in navdihniti vse okoli sebe.
Prijava na te delavnice je prvi korak k tej izpolnitvi hkrati pa tudi uresničitvi cilja o samozavesti in pravemu občutku ženskosti. 🏼Vsi vemo, da se o okusih ne razpravlja in da lepota vsakemu od nas predstavlja nekaj drugega. Naše mnenje h kateremu stremimo je, da glavni ključ lepote predstavlja ⚜SAMOZAVEST⚜ človeka , da se ta v svoji koži počuti odlično in samostojno, brez strahu pripravljen na vse. Ta je tista, ki žensko ali moškega naredi posebnega, izjemnega saj 100% verjame vase in posledično tudi okolica to začuti, opazi in mu želi slediti. 

Tukaj bo zate strokovna ekipa, da izkoristiš to priložnost in se v tem vikendu s profesionalci iz sveta mode dodobra seznaniš in naučiš kako svoj look uskladiti s seboj. Ekipa modnih in lepotnih svetovalcev s področja ličenja, stiliranja, friziranja, fotografije se ti bo osebno posvetila in ti v maksimalnem obsegu predala svoje znanje ter izkušnje, da boš od glave do pet kar žarela od samozavesti!

 

Beauty on Point Event (2)

 

– Kaj se bo na modnih delavnicah dogajalo ?

Čaka te zanimiv program, ki smo ga pripravili zate. Že v petek popoldne te po namestitvi v luksuzne aparmtaje s pogledom na morje v Portoroški Marini čaka prva delavnica, ki bo potekala pod vodstvom profesionalne makeup artistke Sanje Ibrčić iz Jesenic.

Sanja se z ličenjem ukvarja že od svojega 18. leta in ima že kar nekaj kilometrine iz tega področja, od raznih snemanj ter modnih revij, prav tako pa je svoje izkušnje nabirala in se učila od večjih slovenskih umetnikov ličenja.

Naučila nas bo osnovnih tehnik ličenja, kako izbrati pravilno podlago glede na tip kože, kako uporabljati čopiče in ostale pripomočke pri ličenju, nanos senčil, senčenje obraznih potez itd…

Zvečer te čaka večerja, ki je tako kot zajtrk že vključena v ceno.

 

 

 

Naslednji dan te bo slovenska frizerka Svetlana Skular, ki je pravi mojster v frizerstvu, saj so škarje v njenih rokah že 10 let, poučila o ženskih trendi frizurah. Je zelo kreativna in odprta za vsakršne nove trende in ideje o oblikovanju in stiliranju frizur. Vedno spremlja svetovne modne smernice in spodbuja svoje stranke k sledenju le teh. Leta in leta izkušenj in trdega dela so jo pripeljala do sanj vsakega frizerja, odprtja svojega salona in predvsem zadovoljnih strank, ki se znova in znova vračajo k njej. Svetlana nam bo pokazala kako si same urediti modne frizure, povedala nam bo na kaj moramo biti pozorni pri izbiri barve, frizure, kaj so letošnji trendi, katera pričeska se poda kateremu obrazu,…

Kot poseben gost modnih delavnic bo svoj del frizerskih izkušenj in znajna z nami delil frizer Romeo Perrone iz Portoroža. Tudi on ima svoj salon Philosophy by Romeo Perrone v Portorožu, ki kar mrgoli od prezadovoljnih strank tako ženskih kot moških saj je poleg škarj in glavnika njegova strast postala tudi britev – urejanje brade in brkov. Je zelo umetniški tip, natančen, in precizen frizer. Svoje znanje in izkušnje je nabiral predvsem v tujini, kar se tudi kaže v njegovem delu. Sam meni, da je treba vedno spremljati kaj se dogaja tudi zunaj Slovenije in biti v koraku z najnovejšimi tehnikami friziranja in oblikovnja. Kot strasten frizer se redno udeležuje seminarjev in tečajev v Londonu, Zagrebu in drugod po tujini.

beauty2

Sobotni popoldan bo namenjen počitku na soncu in uživanju ob kavici, sladoledu na portoroški obali. Dokler nas ne bo slovenski modni oblikovalec Admir Kapić odpeljal v svet mode in utrinkov iz tednov mode v Ljubljani ter izobraževanja v tujini. Predstavil nam bo tudi svojo kolekcijo plaščev, ki so vedno prava paša za oči in dušo. Poučil nas bo o letošnjih poletnih trendih, nam razkril skrivnosti mode, kako skombinirati različne kose oblačil, kaj paše kateri žesnki glede na tip postave, katere stile poznamo, kako pritegnemo največ pozornosti, kje ga plomimo ko nakupujemo in stiliramo, kako zakriti odvečne kilogramčke in kako poudariti obline ter še in še.

Po dobri večerji si bomo punce privoščile tudi malo zabave in skupaj odšle na okusen koktejl ob prijetnih ritmih glasbe in ženskem čveku v krogu zanimivih ljudi iz sveta mode.

In že je tu nedeja, ko se boste zjutrjaj naučile osnove poziranja, sprostitve pred fotoobjektivom, smejanja z očmi, levi ali desni profil itd… Vse to in še več bo z nami delila Martina Čerin, ki se s fotografijo ukvraja že vrsto let. Je ljubiteljsko kreativna fotografinja, ki vsak trenutek spremeni v lep spominček zapisanega na fotografiji. Po uvodnem predavanju o poziranju pa bomo imeli pravi profesionalni photoshooting oziroma fotkanje s profesionalno ekipo fotografov, vizažistov, frizejev, stilistov, ki bodo tam samo za vas.

Za styling bo poskrbela Lea Kern, za finiširanje stylinga pa jaz, s svojo spletno trgovino NEW CUTE. NEW CUTE Beauty je pravi navdih za novo poletno garderobo, s pestro ponudbo artiklov, s katerimi dodelate svoj slog od glave do pet.

Tjaša Kokalj with a beautiful golden feather and bracelets New Cute Beauty
Tjaša Kokalj with a beautiful golden feather and bracelets New Cute Beauty

 

Ekskluzivni modni dodatki in izdelki za razvajanje ženske duše, slovenski dizajn in kolekcija iz Italije, ki je inovativna, napredna, prepoznavna, predvsem pa takšna, ki jo boš nosila le ti in ne še pol mesta. Podpiramo unikatni slog, razvijanje osebnega stila in predvsem obožujemo individualni pristop do vsake naše Cute dame. “Be Cute” je naše vodilo, s katerim želimo vsem polepšati vsak dan!

 

Karin Bizjak
Karin Bizjak

 

O modnem kombiniranju modnih dodatkov oz. torbic nam bo pokazala nova slovenska accesories designerka Teja Jeglič s svojoimi edinstvenimi modnimi teorbicami designed by TejaJeglichDesign. Teja je tudi pred kratkim imela otvoritev svojega salona na Petkovškovem nabrežju 31 v Ljubljani.

 

tejajeglichdesign torbica 2
Teja Jeglich Design

 

Poskrbeli bodo zate da boš urejena od glave do pet in imela profesionalne fotografije, kot si ji želi vsaka punca. Prvim petim prijavljenkam pa bodo izdelali tudi profesionalni book z najboljšimi petimi fotografijami.

Modni vikend se bo zaključili z nedeljskim kosilom predvidoma ob 15.00 uri kjer bodo podelili tudi nagrade in vse ostale materiale, ki pa naj ostanej še presenečenje.

Torej, akaj nebi združile prijetno s koristnim. Ženski oddih na podaljšanem vikendu na morju kjer se bomo naučile vse o lepotnih in modnih trikih.

Lepo vabljeni 😉

 

KAKO DO CENEJŠE PRIJAVNINE ? ☺

Prijavi se hitro, saj je cena samo 150,00 eur + predstavitveni tiskani book s tvojimi profi fotkami ! Število mest je omejeno.

Povabi svojo prijateljico in skupaj uživajta v modnem ženskem vikendu ! Če se prijavita skupaj dobita tudi popust ☺.

Všečkaj stran Beauty on Point.2016 in deli objavo in potegovala se boš za nagrado in sicer : popust na prijavo ☺ ! 

Za moške:

Podari svoji dragii nepozabno darilo ☺. Lahko si prepričan da bo izjemno vesela in te bo imela še raje. 

Če si želiš izvedeti še več o tej posebni podnudbi, si oglej  facebook stran: Beauty on Point 2016.

Vse prijave in vprašanja pa sprejemamo na mail: fashionworkshops2016@gmail.com

Prijavi se in bodi to poletje kos vsakemu modnemu izzivu ter navduši vse okoli sebe, s svojo samozavestjo pa stopi vsakemu izzivu naproti.

beauty on point

 

Z nami bo tudi COSMOPOLITAN, vse pa boš izvedla na dogodku!

Foto: promo

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON