Narejeno z Ljubeznijo

View Gallery 2 Photos

Kajo poznam že nakaj let in tokrat sem poleg vseh njenih ostalih kreativnih podvigov, še posebej neizmerno vesela zanjo in ponosna, da je delček njene razposajene osenosti tudi v mojem svetu.

 

 

“ NAREJENO Z LJUBEZNIJO je ustvarjalna knjiga za tiste, ki radi delajo s srcem. Je pravljica daril, ki sem jih preko let podarila svojim najdražjim in obenem skirnjica vseh tistih idej, ki sem jih ob vikendih v delavnici tako skrbno odkrivala. Na kratko pa je knjiga, ki v enajstih poglavjih (rojstni dan, božič, zanjo, zanj, valentinovo, vselitev, rojstvo, diploma, …), ki podari triintrideset idej za darila, ki jih lahko v kratkem času z malo denarja ustvarite vsi.”

 

_DG_2382

 

1. Kdaj si začela z ustvarjanjem?

Ustvarjam odkar pomnim. Že od nekdaj sem uživala ob ustvarjalnih oddajah, eksperimentih, … morda sem malce bolj zares za ustvarjalni rep potegnila takrat, ko sem se v Osnovni šoli pridružila likovnemu krožku in z učiteljico odkrivala tudi tiste tehnike, ki jih doma še nisem imela priložnosti odkriti. Potem pa prav prav prav zares leta 2011, ko sem na pobudo treh fantov začela z ustvarjalnim blogom deklica.si, ki me je vsaj enkrat na teden brcnil v rit in spomnil, da moram nekaj izdelati.

2. Tvoje vodilo v življenju?

Verjetno jih imam več, glede na to, da imam glavo vedno na sto koncih (smeh). Mislim, da v življenju kar dobro sledim srcu, in temu, kar resnično rada počnem.

3. Kaja v prostem casu?

Kaja v prostem času je precej bolj lena od tiste, ki dela (smeh). Mislim, da zna ustvarjanje uspešno manevrirati med ‘delom’ in ‘uživanjem’, sicer pa sem dobra prijateljica tudi s televizijo … zadnje čase bi se me lahko oprijel tudi pridevnik ‘strastna vrtnarka’, vinogradnica (z eno trto) in vedno na lovu za novim ‘starinskim’ dodatkom za dom.

4. Kaj te vodi?

Mislim da uspehi mojih staršev, fanta, družine … jaz se hočem samo priključiti koloni (smeh). Vsaj k miselnosti pripomore no (smeh).

5. Najbolj Cute trenutek ever?

Verjetno je povezan z mojim zajčkom Picotom. Pri njemu je vse ‘cute’. Kako kobaca po stanovanju, kako kihne, kako ponesrečeno poskuša priti na kavč, kako se upira pristanku v kletki in kako je že naslednjo sekundo navdušen, ko vidi, da ima polno skledo hrane … in temu ni konca (smeh).

6. Ljubezen Je….

Najbolj pomembna. Moja ljubezen je Anej. Pika konec.

Foto: Špela Lutman
Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON