Stracciatella

Spoznala sem jo v živo, slastno, sladko, romantično in zapeljivo, popolno Italijanko, ki sedaj domuje v Sloveniji. Predstavila se mi je: Stracciatella.

 

 

Zapelje že ime. Dolgo, italijansko zveneče. Strastno in slastno. Stracciatella je tukaj za modne sladokusce. Je butična spletna trgovinica, kjer boste našle predvsem oblačila ulične mode.

 

DSC_8630

 

Stracciatellini prednosti sta izbrana oblačila in ugodne cene.

“Oblačila so v manjših zalogah, saj nam in strankam veliko pomeni, da se ohrani osebna nota, zato je res malo možnosti, da bo imela soseda enako oblačilo. ” pravi lastnica Stracciatelle, ki se nam je tudi predstavila na popolnoma CUTE način, takšen kot je pisan na kožo našemu slogu in viziji o Cute Life življenju 🙂

“Kdo sem jaz? Že od nekdaj imam rada lepe stvari, poznana sem bila kot strastna zapravljivka z zavidljivim opusom čevljev in torbic (še vedno se srečujem s problemom, ki se mu reče prostorska stiska). Sem vizualni tip človeka in uživam ob lepih rečeh, pa najsi je to pogled na mirno jutranje morje ali na zanimiv kos oblačila. Ideja o mali butični spletni trgovinici je zorela že nekaj časa. Strast do vsega lepega me je popeljala v trgovinsko-oblačilno dejavnost, kjer sem pridobivala izkušnje od srednje šole naprej. Za piko na i sem postala tudi dipl. ing. tekstilstva in s tem na nek način potrdila svojo usmeritev. V trgovinskem segmentu sta mi še posebej pri srcu merchandise (na kratko: ureditev prodajnega prostora) in osebni pristop do stranke. V izziv mi je bilo (in je še vedno) prenesti fizični merchandise v spletnega.”

 

1

 

“Prav to nas dela tudi drugačne. Vse fotografije artiklov so naše lastne, saj želimo predstaviti oblačilo čim bolj realno in brez pretiranih popravkov. Brez zavajanja. Ker želimo biti pošteni do kupcev. Drugi pomemben in meni zelo ljub faktor pa je osebni pristop do stranke. Prav to zelo pogrešam v vsej masovni poplavi oblačil. Rada se osebno posvetim človeku, poslušam njegove želje in poskušam razbrati njegov stil oblačenja. Tu mi je moj značaj malce v pomoč, saj rada spoznavam ljudi, jih poslušam, pronicljivo srkam informacije, ki so mi pozneje zelo v pomoč, da si lahko zgradim celotno sliko. Zato sem vedno vesela, ko lahko pomagam pri dilemi, kaj obleči, vedno sem na voljo za nasvet ali mnenje. Zavedam se, da so stranke ključnega pomena, in se trudim zanje.”

 

2a

 

Sem Mateja Milek. In sem Stracciatella. Več o Stracciateli si lahko ogledaš na www.stracciatella.si.

 

Fotografije: Designlicious: Kristina Smodila za Stracciatella.si

 

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON