Po Parizu me je odpeljal na grad

View Gallery 8 Photos

Le kdo? C&A. Moja vesela pomlad se je čudovito končala v Parizu, kjer sem kolekcijo, ki so nam jo predstavili v preteklem tednu na Ljubljanskem gradu, že videla.

 

Tokrat pa sta se dekleti iz slovenske ekipe C&A, Jasmina in Mateja, še posebej potrudili in grajski ambient odeli v pravo jesensko modno zgodbo, ki nas je vodila skozi celotno vizijo C&A ženske in moškega, od poslovnega do prostega časa, ki so nam vsem tako zelo pomembni.

Kot sem že v Parizu spoznala občudovanja vredno džins kolekcijo, ji je bil tudi tukaj namenjen poseben kotiček. Džins je predstavljen kot brezčasen trend, ki je že vrsto let, lahko bi rekli kar desetletij, nepogrešljiv v naših omarah. C&A nam tako v kolekciji The Denim ponuja kavbojke za vse postave, različnih krojev in videzov džinsa. V njihovih kavbojkah ženske niso samo videti dobro, temveč se tudi počutijo odlično.

 

013mv2

Ljubi džins
Ljubi džins

 

Different shades of grey je kolekcija, posvečena vsem odtenkom sive in njenim različnim teksturam, kar vse nas dame ogreje ob misli na zapeljevanje in strast v zgodbi romanov 50 odtenkov sive.

Poleg tega se pojavlja ogromno toplih, mehkih ter ‘oversized’ pletenin in pončev, ki so ključni kos sezone. Njihov moto je ‘ovijte se’, kar nam govorita tudi imeni kolekcij Cosy wraps ter Cocooning, kjer najdemo monokromatske odtenke črno-bele, temno zelene, modre ter barve burgundca. Vsi ti odtenki vas čakajo na modnih dodatkih, kot so torbice, klobučki, šali, rokavice.

Tu pa je še njihov Clockhouse, ki je podznamka C&A, ki razvaja in razveseljuje predvsem mlade in vse mlade po srcu, saj po njej posegamo vsi. Navdih te linije so devetdeseta leta, saj je mešanica mladostne, trendne mode, v kateri je čutiti pridih elegance, vendar še vedno ostaja na ravni mladostnih in svežih stajlingov.

 

Z Gradu sem se odpravila polna osveženih vtisov, z vonjem po zajtrku sredi Pariza, saj nas je kot namenjeno pogostil Marché, in moj dan je bil zaokrožen modno, popolno, Cute.

 

Foto: Barbara Kariničar in Zaklop

 

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON