Triler posnet po knjižni uspešnici – DEKLE NA VLAKU

POPOLNEGA ŽIVLJENJA NI.  KAJ PA POPOLN ZLOČIN?

Rachel Watson si skuša opomoči po nedavni ločitvi in zapolniti svoje prazne dni, zato se vsak delovnik z vlakom prevaža z Manhattna in nazaj, ter molče opazuje dogajanje na ulicah skozi okno. Pot vodi tudi mimo doma, v katerem je nekoč živela s svojim zdaj nekdanjim možem Tomom, ki tam zdaj živi z novo soprogo Anno in njunim otročičkom.

deklenavlaku2
Da se zamoti, se Rachel osredotoči na prebivalce še ene hiše na poti, na ulici Beckett št. 15, nekaj hiš naprej od njenega nekdanjega doma. Na tem naslovu, ne zavedajoč se Rachel, na videz popolni zakonski par Megan in Scott živi svoje predmestno življenje. Med krepkimi požirki alkohola ju opazuje, kako pred oknom srkata jutranji kavo in se ob večerih brezbrižno smejita na svoji verandi. Na videz brezskrbna žena je slika tistega, kar si je Rachel trudila biti v zakonu s Tomom –  v zakonu, ki ga nikakor ne more pustiti za seboj.

deklenavlaku
Nekega dne je na poti v mesto Rachel vidi nekaj na dvorišču opazovanega zakonskega para, kar jo pretrese do kosti. Megan kmalu zatem izgine in je domnevno mrtva. Rachel policiji pove, kaj je videla – oziroma kaj misli, da je videla.

V KINU OD 6. OKTOBRA

girlonthetrain
Vabljeni k ogledu filmskega napovednika:

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON