Trenutki ljubezni z najmlajšimi

Jesenski in zimski dnevi še prav posebej kličejo k trenutkom pod toplo odejo in stiskanju z našimi malimi zakladi. Skodelica toplega čaja z medom, najljubši domači piškoti in svet pravljic ter spominov postane še kako živ. V družbi svojega otroka lahko ponovno prebudimo notranjega otroka, ki je že davno zaspal globoko v nas …

 

Angela McAllister: Majhna miška z velikim srcem

majhna-miska-z-velikim-srcem

 

Že res, da je Mili čisto majna miška, vendar je zelo pogumna in hkrati tudi najboljša prijateljica, kar bi si jih medved lahko želel. Zgodba govori o prijateljstvu in pravi pustolovščini – kot nalašč za vse male nadobudbneže!

(Učila, 2015)

 

Caroline Pedler: Vedno te bom imel rad

 

vedno-te-bom-imel-rad

 

Kakšne so oblike ljubezni, kako si jo lahko izkazujemo? Vedno te bom imel rad govori o tem, kako zelo se imajo prikupne živali rade in kako skrbijo druga za drugo. Knjižica z iskrivimi ilustracijami Caroline Pedler odlično prikazuje tesne vezi, stkane v družini.

(Učila, 2015)

 

Sarah Ward: Dojenčku z ljubeznijo

 

3683 Dojencku z ljubeznijo 3d

 

Z zapisovanjem vseh pomembnih dogodkov bo ta knjiga postala prava zakladnica spominov na prvo otrokovo leto. Z besedo, sliko in posebnimi spominki obeležimo vse nepozabne trenutke od spočetja do prvega rojstnega dne in jih tako shranimo za vedno.

(Učila, 2015)

www.felix.si

 

In kakšen je vonj naših spominov?

Med spomini pogosto izstopajo tisti, ko smo se ob večerih po kopanju in negovanju s kremo stisnili pod odejo in poslušali zgodbice, ki so nam jih prebirali starši. V teh pomirjajočih in dragocenih minutah smo se počutili varne in v mislih odpotovali v čudovite čarobne svetove. Neponovljiv in edinstven vonj originalne kreme NIVEA v marsikom prebudi te lepe spomine na brezskrbno otroštvo.

 

NIVEA_pravljice

 

NIVEA tokrat predstavlja posebno omejeno serijo kreme NIVEA, ki bo vsej družini podarila še bolj čarobne trenutke nege. Španski avtor otroške literature Udo Weigelt in nemška ilustratorka Joelle Tourlonias sta za NIVEA kremo namreč ustvarila očarljive zgodbice s prisrčnimi risbami. V njih se na vznemirljive pustolovščine podajajo deklica Mija, deček Luka, navihana Mala Vila in plišasti zajec po imenu Zajec.NIVEA Creme

Omejena serija bo na voljo od septembra do novembra 2015. Vse štiri pravljice skupaj z dodatno pravljico, ki je na voljo le na spletu, si lahko ogledate na HTTP://WWW.NIVEA.SI/PRAVLJICE

 

Na spletni strani najdete tudi poučne in zabavne otroške interaktivne igre in sestavljanke, s katerimi se lahko še bolj potopite v svet junakov, ki jih je za najmlajše ustvarila NIVEA.

 

Foto: promocijski material

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON