Sinhronizirana komedija OVCE IN VOLKOVI že v kinu

Ste se kdaj počutili kot volk v ovčji koži?

V čarobni deželi za devetimi gorami in devetimi vodami leži pravljična vasica, sredi zelenih pašnikov in valujočih gričevij, po katerih se pase čreda brezskrbnih ovac. Njihovo mirno življenje brez stresa in brezskrbno prežvekovanje in zmoti skupina volkov, ki se naseli v bližnji soteski.

sheepsandwolves

Medtem ko ovce ugotavljajo, kako živeti družno z novimi sosedi, vodja volčjega krdela pred upokojitvijo , v skladu s starodavnim izročilom naznani, da mora njegov naslednik dokazati svojo pravico do položaja tako, da izniči vse svoje nasprotnike. Izziv sprejme mogočni in krvoželjni Gromki, in edini, ki se mu drzne zoperstaviti, je Griva.

sheepsandwolves-3

Najljubši, a brezupno pavlihasti član krdela, namerava vsem, vključno svoji zaročenki Bianci, dokazati, da si zasluži postati njihov novi vodja. Odide v gozd, kjer naleti na tabor ciganskih zajcev. Njihov jasnovidec mu ponudi čarobni »napoj za preobrazbo«. Griva napoj spije in se vrne v volčji brlog, kjer pa odkrije, da se je spremenil v…. ovna!


sheep_and_wolves

Glasove likom v slovenščini posojajo: Mirko Medved, Aleksander Golja, Jaka Vižintin in drugi.
Filmski napovednik:

 

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON