PRIPRAVNIK

Oskarjevca Robert De Niro in Anne Hathaway navdušijeta v simpatični komediji Pripravnik, Robert De Niro v vlogi 70-letnega pripravnika v uspešnem internetnem podjetju, ki ga vodi Anne Hathaway.

 

internbar640

 

Sedemdesetletni vdovec Ben Whittaker spozna, da pokoj ni takšen užitek, za kakršnega ga je imel, zato takoj zagrabi ponujeno priložnost, da postane najstarejši pripravnik pri modni spletni strani, ki jo ureja Jules Ostin. Komično dramo je po lastnem scenariju režirala za oskarja nominirana filmska ustvarjalka Nancy Meyers, katere filme opisujejo kot duhovita, ostra in verodostojna raziskovanja ljubezenskih razmerij, vedno pa tudi plete prijateljstva med liki, za kar se je odločila v filmu Pripravnik.

 

 

 

TIN-FP-0088

 

Svoje filme opisuje: “Moje filme poganjajo razmerja, vendar pa poznamo še drugačne odnose, ne le ljubezenske. Ko sem se torej domislila zgodbe o starejšem moškem, ki postane pripravnik v na novo osnovanem podjetju, sem dojela, da to ne bo ljubezenska zgodba, temveč zgodba o prijateljski navezi med dvema, katerih poti se sicer ne bi križale.”

The_Intern_Poster

 

Film si lahko ogledate v vseh Cineplexxih, ljubljanskem Kinu Bežigrad, Koloseju Maribor (Projektor) ter manjših kinih po Sloveniji. Vstopnice za svečano premiero, ki bo potekala 24. septembra ob 20. uri v ljubljanskem kinu Bežigrad, so že v prodaji. Še pred tem pa si lahko ogledate napovednik:

 

 

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON