Pri Maji in Pentlji je prava modna zabava!

View Gallery 11 Photos

December je najbolj čaroben mesec in poleg vseh obveznosti, zaradi katerih hitimo, da nam še pred novim letom uspe vse postoriti, si znamo vzeti čas tudi za zabavo.

MajaFerme1

Preteklo sredo sta potekali dve prav posebno čarobni in lepi novoletni zabavi. Najprej smo se ustavili pri vedno pozitivno naravnani Maji Ferme, pričakali so nas njena gostoljubnost in njene brezhibne kreacije. Poleg čokoladnih kolačkov nam je postregla z inspiracijskimi zgodbami, ki bi jih lahko poslušali še in še. Izdala je prav posebno knjižico z naslovom Make things happen, s katero bomo še lažje prišli do naših pa mogoče še tako skritih ciljev.

Pentlja (2)

Polni inspiracije smo se odpravili na še en lep modni večer v trgovino s konceptom Pentlja s Fashion.si in M-mag. Tam nas je pričakalo pravo praznično vzdušje z dišečim Hennessy punčem iz sladoledarne Vigo in različnimi slaščicami Hiše Zvezda. Obljubjajo še več takih dogodkov in mi se jih že veselimo.

 

Vse si oglejte v naši galeriji, še več pa na naših socialnih omrežjih 🙂

 

Foto: Barbara Karničar in Fashion.si

Barbara Karničar

The Photo Queen (Photo Editor)

A woman with many thoughts trying to capture beautiful moments of my everyday life on a camera. Sometimes I call myself a blogger trying to write my thoughts, love for food, travel and passion for photography on my blog. I never start my day without breakfast and a big cup of green tea. Always looking on the bright side and thinking positive. In expectation for winter.

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON