Oriflame The One v barvah poletja in morja

View Gallery 4 Photos

The One je najnovejša kolekcija kozmetične znamke Oriflame.

Ker sem zelo vizualni tip človeka, mi je najprej v oči padla čudovita moderna embalaža, ki zagotovo izstopa med ostalimi. K sreči kvaliteta nič ne zaostaja za embalažo, temveč jo še presega.

Kateri pa so moji TOP cute izdelki s te kolekcije v barvah poletja?

The ONE Vinyl tekoča šminka v gelu v barvi Pink Mambo

Težko najdem lip gloss, ki mi ustreza, ta tekoča šminka pa je ena izmed boljših, ki sem jih preizkusila. Ne lepi se in ni premastna, sijaj je ravno pravšnji, krtačka pa mehka. Super barva za poletje!

Oriflame_makeup (3)

 The ONE Colour Unlimited senčilo v stiku

Senčilo v stiku je zmeraj najboljša izbira, ko se mi mudi, hkrati pa želim na očeh ustvariti zanimiv učinek. Barva Aqua Crush je mešanica modre in turkizne in mi je še posebej všeč, saj tako lahko hitro poudarim modro bravo svojih oči.

Oriflame_makeup (6)

The ONE dolgo obstojen lak za nohte

V morsko navdihnjeni aqua barvi s ploščato krtačko s katero osebno rajši in lažje namažem nohte. Dolgo obstojen lak, ki gre zagotovo z mano na morje

Oriflame_makeup (5)

The ONE Everlasting korektor

S korektorji imam vedno težave zaradi moje svetle kože, saj težko najdem takšnega, ki se ujema z mojo poltjo, hkrati pa prekrije nepravilnosti. Oriflame-ov everlasting korektor je zagotovo med svetlejšimi, ki sem jih preizkusila, je prekriven in koži da zelo svež videz.

Oriflame_makeup (1)

The ONE puder v prahu

Za konec pa še prosojen puder v prahu je ključna pika na i, kadar želimo poskrbeti za obstojnost svojih ličil. Na koži pusti prijeten občutek.

Oriflame_makeup (2)

 

Več fotografij izdelkov si oglejte v Galriji zgoraj.

Foto: Pia Anžel

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON