Men’s night: (Ne)profesionalec

Danes, 25. februarja ob 20:00 v vseh Cineplexx kinematografih  prihaja večer namenjen vsem moškim. V družbi svojih prijateljev se boste lahko do solz nasmejali noro zabavni (zelo eksplicitni) akcijski komediji (NE)PROFESIONALEC.

grimsby3

Ustvarjalec nepozabnih in legendarnih likov, kot so BORAT, BRUNO, ALI G in DIKTATOR – SACHA BARON COHEN, se letos vrača v vlogi večno brezposelnega nogometnega huligana NOBBYA BUTCHERJA.  Nobby ima vse, kar bi si lahko želel moški iz Grimsbyja.

grimsby2

 

GRIMSBY1

To pa med drugim pomeni enajst otrok in najlepše dekle na severovzhodu Anglije. V svojem življenju pa pogreša mlajšega brata Sebastiana, ki ga Nobby išče odkar so ju kot otroka ločili pred 28 leti. Ko se brata prvič srečata, Nobby pomotoma uniči življenje Sebastianu, brata pa se znajdeta na begu in počasi razkrijeta zaroto za uničenje sveta. Da bi Nobby rešil človeštvo, ob tem pa tudi svojega brata, se poda na misijo, ki ga preobrazi iz popolnega idiota v uglajenega tajnega agenta.

Spodaj si oglejte izsek filma:

 

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON