LEDENI MORILEC-VRNITEV

Please select a featured image for your post

Ni mu dano, da bi ostal mrtev!

Po skrbno načrtovani in speljani uprizoritvi lastne smrti v plamenih eksplozije pred leti je Arthur Bishop prepričan, da se je izbezal iz morilskega posla. Njegov nov  cilj je mirna upokojitev in anonimnost.

Mechanic

Bishopu pa ni uspelo pretentati prav nikogar, saj nekdo dobro ve, da je še živ… in to nekdo, ki mu je bil nekoč zelo blizu. Neizprosni poslovnež Crain potrebuje usluge najetega morilca, ki ve, kako smrti žrtev prikazati kot nesrečo. Crain, edini, ki do potankosti pozna Bishopovo nekdanje življenje, bo storil vse, da ledenega morilca spravi iz upokojitve in opravi nalogo.

Mechanic3

Mechanic (2)

V normalnih okoliščina Bishop ne bi niti pomislil na to, da bi mu ustregel, a tokratni nasprotnik natanko ve, na katero struno mora zaigrati, da bo Bishop pristal na njegovo zahtevo – na varnost in življenje skrivnostne ženske, ki je osvojila Bishopove misli in čustva.

V KINU OD 1. SEPTEMBRA

Spodaj si oglejte napovednik:

 

Igrajo: Jason Statham, Ben Foster, Jessica Alba, Tommy Lee Jones

 

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON