Deadpool, najbolj gobezdav antiheroj!

Film o najbolj nenavadnem stripovskem junaku je v hipu navdušil gledalce po svetu in se s svetlobno hitrostjo povzpel na sam vrh najbolj priljubljenih filmov letošnjega leta.

Deadpool_plakat

Ustvarjalci filma ocenjujejo, da se bo DEADPOOL v zvezde zapisal kot eden izmed najbolj uspešnih filmov, ki ustvarjenih po Marvelovih stipih.  Nekdanji operativec posebnih enot in nato plačani morilec Wade Wilson je podvržen neodobrenim preizkusom, zaradi katerih pridobi pospešene sposobnosti celjenja in ozdravitve ter se tako prelevi v svoj drugi jaz – v junaka z imenom DEADPOOL. Oborožen z novimi sposobnostmi in smislom za črn, sprevržen humor se poda na lov za možakarjem, ki mu je skoraj uničil življenje.

deadpool2

Deadpool je v vesolju likov matične založbe Marvel Comics naravnost edinstven; Fabian Nicieza in Rob Liefeld sta ga ustvarila z mislijo na junaka, ki se pogosto ne obnaša, kot se spodobi za nadnaravne junake.

deadpool1

 

deadpool5

Je prezirljiva plat sicer nadvse svetih junakov in zlikovcev, ki polnijo strani drugih stripov, kar naprej stresa šale in nenehno naslavlja občinstvo.

V kinu že od 11. februarja.

 

Filmski napovednik si lahko ogledate na naslednji povezavi:

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON