Bralni užitki

View Gallery 2 Photos

Alex Loyd: Princip ljubezni

Oko se nam je ustavilo pri knjižni novosti, ki se uspeha vsega v življenju loteva iz perspektive ljubezni. Všeč nam je, ker temelji na znanosti, starodavnih modrostih in dokazanih terapevtskih metodah za odstranjevanje osebnih preprek, ki nam ne dopustijo, da bi bili vsestransko uspešni. Znanstveniki so denimo dokazali, da sta stres ali notranji strah primarni vir večine težav, s katerimi se soočamo. Strah je v nas programiran že na celični ravni, avtor knjige pa nas pouči, kako spremeniti celično programiranje s strahu na ljubezen – pri tem se sproži kemična verižna reakcija, ki vas požene na pot do uspeha.  (Učila, 2015)

 

 

Jodi Ellen Malpas: Razkrita ena noč

 

Zgodba, polna poželenja, strasti in obsedenosti. Livy osvoji čudoviti in skrivnostni Miller Hart, zapelje in se ji slastno grešno razdaja. Pozna vse njene najbolj skrite misli in jo vleče vse globlje v svoj nevarni svet. Miller bi naredil vse, da bi zaščitil Livy, tudi če bi moral pri tem ogroziti lastno življenje. Toda njune skupne prihodnosti ne ogroža samo njegova temna preteklost. Ko se razkrije resnica Livyjine družinske dediščine, se pokaže vznemirljiva podobnost med preteklostjo in sedanjostjo. Livy življenje uhaja iz rok, saj je razpeta med ekstazo vroče ljubezni in nevarno obsedenostjo, ki bi lahko oba uničila. (Učila, 2015)

 

www.felix.si

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON