To sem jaz – zajček iz Havajev :)

View Gallery 5 Photos

Sem najbolj mehak zajček in prihajam iz posebnih Havajev, t. i. zajčkastih Havajev, kjer ne poznamo noči. Vsak trenutek sije rumeno sonce, ki ga obdajata modro nebo in mavrica, čeprav nikoli ne dežuje. Barve mavrice se prelivajo tudi na mojem mehkem kožuščku, saj večino časa preživim na zajčkasti plaži, kjer pustim soncu in mavrici, da sijeta name, zraven pa pijem limonado. 🙂

 

craftholic hawaii11

 

Zelo rad dajem objeme, se cartam, pustim božati, nositi, celo spiš lahko zraven mene. Obožujem tvoje govorjenje in tvoje zgodbe! Prav tako mi lahko poveš vse in  zaupaš še tako veliko skrivnost in še tako majhen strahec, saj te povsem razumem. Prisežem. Tudi jaz imam namreč skrivnost … in to veliiiiikoooo: straah pred temooo. AAAA, na mojih Havajih namreč ni noči, ni teme, zato te potrebujem ponoči, da se stisneš k meni in mi  poveš, da nisem sam.

 

craftholic hawaii12

 

Lahko tudi zaspiš na meni, saj je moj kožušček najboljša blazina in tolažba. Ker veš, da bom tvoj največji zaupnik, tolažnik in prijatelj. S tačkami te bom božal, ko boš žalosten, pripovedoval ti bom o svoji čarobni deželi, varoval bom tvoje skrivnosti in se smejal tvojim norčijam. V dvoje je lepše. Samo priložnosti mi daj, da pridem v tvoj dom, saj me je strah spati sam v temni trgovini.

Tvoj Aamori Zajček Hawai

 

Tekst & slike: Aamori.com

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON