Snoopy in Charlie Brown: Film o arašidkih

Prijetna komedija o risanih junakih, ki so zaznamovali otroštva številnih generacij po svetu.

snoopy (1)

Osemletnik Charlie Brown, najljubši nesrečnik na svetu, se odpravi na epski junaški podvig, njegovega najboljšega prijatelja kužka Snoopyja pa čaka spopad na nebu z večnim sovražnikom Rdečim baronom. Junaki risanega filma izhajajo iz priljubljenega stripa avtorja Charlesa M.
Schulza, ustvarjenega davnega leta 1950, ki je dosegel kar 355 milijonov bralcev iz 75 držav po celem svetu, preveden pa je bil v 21 jezikov.
Film, ki je nastal s trudom ustvarjalcev Ledene dobe, sledi njegovi domišljiji in bo naposled dokazal, da ima vsak nesrečnik svojih pet minut slave.

Napovednik si lahko ogledate tu:

 

V slovenskih kinematografih si boste prisrčno komedijo lahko ogledali od 10. decembra, predpremierno pa bo na ogled že ta konec tedna v Koloseju Maribor in kinih Cineplexx 5. in 6. 12 ter v Kinu Bežigrad 6.
12.

Vabljeni na posebno Miklavževo predpremiero filma v Cineplexx Kranj to nedeljo, 6. decembra, kjer bo ob 17:00 v sodelovanju z Radiem 1 potekala zabava za vso družino z otroškimi pobarvankami, baloni, poslikavami obrazov, Snoopy torto ter simpatičnimi darili partnerja Kraš. Pridružili se bodo tudi mladi nadobudneži, ki so pod taktirko režiserja sinhronizacije Jerneja Kuntnerja risanim junakom posodili svoje glasove.

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON