Pravljica SIMON: Mali bojevnik z velikim srcem prihaja v kinematografe 7. aprila

Čudovita sinhronizirana pravljica pripoveduje o skrbi za ljubljene, o novih prijateljih in veri v lastne sanje.

Simon  (4)

Desetletni fant Simon živi v vasici sredi gozda, ki jo je včasih varovalo krdelo kraljevskih belih volkov, zdaj pa jo ustrahuje trop krutih hijen. Simon pobegne v gozd, kjer ga reši Enži, edini beli volk, ki ga je kdo videl, odkar so izginili.

Simon  (1)

Enži Simonu pove, da ima mogočni čarodej bojevnika, ki lahko njegovo vasico reši pred hijenami. A čarodej žal živi na gori, ki jo vsak trenutek obkrožajo sile zlobne triglave kraljice opic, mame Jože. Simon in Enži se kljub tveganju podata na dolgo in nevarno potovanje do gore. Na poti se jima pridruži še nekaj sopotnikov – nenavadno puhasto rožnato bitje Pufko; naduti Francoz Fafl, ki je v resnici začarani na pol baron, na njegovem ramenu pa čepi kralj komarjev; močvirska princesa Nanti in drugi, vsak s svojim razlogom, da obišče čarodeja.

Simon  (3)

Skupinica popotnikov združi moči proti skupnemu sovražniku in se kmalu sooči z vojsko mame Jože. Glasove v slovenščini so posodili: Tina Ogrin, Aleksander Golja, Mirko Medved in drugi.

Simon  (5)

 

Vabljeni k ogledu filmskega napovednika:

 

Foto in video: promo

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON