Družina Portokalos se vrača z Mojo obilno grško poroko 2

VSI SE SPREMINJAMO. GRKI PA NE.

Deset let po tem, ko smo videli grško družino nazadnje, se Portokalosovi vračajo na velika platna. V slovenskih kinematografih od 31. marca dalje.

My big fat greek wedding 2 (4)

Toula  in Ian sta poročena že kar nekaj časa, v njunem zakonu pa je izginila tista stara iskrica. Toula je tudi v nenehnem sporu s svojo najstniško hčerko Paris, ob tem pa skuša najti tudi čas zase in izboljšati svoj odnos z možem. Toulina starša Gus in Maria sta zdaj ponosna stara starša, manjka pa jima nekdanja zaljubljenost. Maria poskuša znova zanetiti strast, Gus pa je še vedno prepričan, da čistilo za stekla reši katerokoli zdravstveno težavo.

My big fat greek wedding 2 (3)
Igrajo: Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan in drugi.
Filmski napovednik si lahko ogledate na naslednji povezavi:

Foto: promo

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON