Poletje na terasi in v senci dreves

V poletnih mesecih je nekaj najlepšega to, da se lahko vsako jutro usedem na teraso in ob kavi zrem v drevesa, cvetlice in grmovje, ki prekrivajo naš vrt in okolico hiše.

Rada si pogrnem mizo, tako kot da sem na počitnicah, vsak dan, samo zase. Pogrinjek z zajtrkom je zame najpomembnejši in to da sedim na udobnih mehkih blazinah, s čimer si ustvarjam moj osebni mir za pričetek dneva.

 

Pogrinjek_vonj narave
Pogrinjek vedno sestavim z detajli, ki tvorijo celoto s posameznimi pomembnimi kosi, kot so čajnik, pladenj za pecivo, skodelice in slastne dobrote, ki si jih oglejte v naši rubriki FOOD.

 

Vonj Narave vrt3

 

Seveda pa so tu še kosila, večerje s prijatelji in praznovanja na svežem zraku, ki so v toplem delu leta tisti najlepši družabni utrinki, ki si jih kreiramo v življenju. Da pa je vse še lepše, lahko poskrbimo sami s postavitvami, ki so nam pisane na kožo, takšne v našem osebnem slogu, ki so namenjene dobremu počutju in seveda uporabnosti.

 

Vonj Narave vrt2
Obožujem kose pohištva iz kovanega železa in ti so moj popolni del opreme na terasi. Odeti v mehke cvetoče blazine so popolni za popoldanske kavice in čaje ob dobri knjigi.

 

Vonj Narave sivka

 

Zase sem neskončno morje idej našla v spletni trgovini Vonj Narave, kamor se vsako leto znova vračam po dodatke, kose pohištva in tiste male utrinke, s katerimi si pričaram magične dneve.

 

Popolna popestritev kotička, ki popolnoma na novo zaživi, z lončnicami, ki jih obožujete, ter tako ustvarite prostor zase in svoje sanje.
Popolna popestritev kotička, ki na novo zaživi, z lončnicami, ki jih obožujete, ter tako ustvarite prostor zase in svoje sanje.

 

Vonj Narave piknik
Nenazadnje pa je tu piknik v naravi ali na domačem vrtu ali pa kar v mestem parku. Le zakaj si nebi popestrili vsakdana s čisto malim a stilno dovršenim razvajanjem. Naj vam teknejo poletne malice in prigrizki!

 

Foto: Vonj Narave

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON