Logan: Wolverine

Poleg tega, da sem ljubiteljica mode, vsega lepega in predvsem “kjutkanega”, obožujem znanstveno fantastiko, tako filme, kot knjige.

X-MEN ter z njimi Wolverine, ki ga igra, ohhhh prelepi Hugh Jackman, so od prvega filma ena mojih najljubših zgodb z vsemogočnimi liki nore estetike in moči.

Logan:Wolverine, ki na velika platna prihaja v dveh dneh, naj bi bila Hugh Jackmanova zadnja upodobitev mutanta Wolverina, ki ga je upodabljal zadnjih 17 let.

wolverine (4)

Režiser filmov Hoja po robu, 3.10 za Yumo in Wolverine predstavlja zadnje poglavje sage o volkodlakem mutantu Loganu. V temačni prihodnosti se ostarela Logan in profesor Xavier znajdeta v poslednji bitki mutantov in ljudi. Zlovešča korporacija pod vodstvom brezkompromisnega Nathaniela v boju z mutanti brez pomisleka uničuje svet, vendar se mu sama ne moreta upreti, saj Loganu pešajo moči celjenja ran, profesor Xavier pa zaradi Alzheimerjeve bolezni izgublja spomine. Edino upanje predstavlja mladi Loganov klon Laura, zato jo morata prijatelja na vsak način zaščititi in sprejeti poslednji boj na življenje in smrt.

wolverine (3)
Hugh Jackman je napetosti polno energijo mutanta Wolverina na velika platna prinesel v celovečercu X-Men Bryana Singerja, ki je začel uspešno franšizo po uspešni seriji stripov. Odtlej je mutanta upodobil že desetkrat in je imel tokrat, z Loganom, priložnost, da svoj lik v velikem slogu pospremi v pokoj. »Hoteli smo ustvariti nekaj povsem drugačnega, svežega in konec koncev človeškega,« pravi igralec, »saj menim, da je moč mož X in Wolverina v njihovi človečnosti bolj kot v njihovih nadnaravnih sposobnosti. Ker še zadnjič raziskujemo lik, sem želel, da se dokopljemo do njegovega človeškega bistva, ne pa do tega, kaj vse lahko stori s svojimi kremplji.«

Logan_wolverine (1) (1)

Po Sloveniji se bo odvilo kar nekaj dogodkov posvečenih temu težko pričakovanemu filmu. V vseh šestih Cineplexxih (Kranj, Celje, Maribor, Koper, Novo mesto in Murska Sobota) bo potekal Men’s Night, kjer na svoj račun ob ogledu najnovejših filmskih uspešnic pridejo predvsem moški, seveda pa so dobrodošle tudi njihove spremljevalke. V Ljubljani pa bo premiera potekala v Kinu Bežigrad. Za vse dogodke so vstopnice že v prodaji.

Spodaj si oglejte napovednik:

 

 

Film si od četrtka, 2. marca dalje, lahko ogledate tudi v vseh ostalih kinematografih. Distributer filma je BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUTION.

logan

Foto in material: Blitz Film & Video Distribution

Karin Bizjak Vercellotti

The Cute Queen (Editor in Chief)

Little Cutie full of energy and good will. New challenges, new knowledge, inspirations, creations, fell of beauty and greatness, is what guides me in life. I love to be with people that inspire me and flow with my energy. With them I am building my dreamlife, my Cute Life. Be Cute

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON