LABIRINT: POGORIŠČE

Nadaljevanje sage Labirint, ki jo nestrpno pričakuje že ves svet. Gre za filmsko upodobitev post-apokaliptične knjižne serije za mladino, ki je izšla leta 2009 in se pojavila na lestvici najbolj prodanih knjig New York Timesa. Knjige so se znašle na policah milijonov bralcev, ki jih opisujejo kot mešanico romana Lord of the Flies, knjižne serije The Hunger Games in legendarne TV-serije Lost.

 

V drugem delu, imenovanem Pogorišče, se Dylan O’Brien v vlogi Thomasa s tovariši, imenovanimi Jasniki, sooči z največjim izzivom doslej. Razrešiti morajo skrivnost vplivne organizacije ZLOBA, pri čemer se znajdejo v Pogorišču, opustošeni pokrajini, ki jim postavlja nove prepreke na poti. Jasniki se spajdašijo z uporniki in zoperstavijo organizaciji ZLOBA, ob tem pa razkrijejo grozljive načrte, ki jih ima ta z njimi.

 

Več pa vas čaka v napovedniku:

 

Film si lahko ogledate od četrtka, 17. 9., v vseh Cineplexxih, Ljubljanskem

kinu Bežigrad, Koloseju Maribor (Projektor) ter manjših kinih po Sloveniji.

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON