KOMEDIJA GENIALCI, POSNETA PO RESNIČNI ZGODBI

POSTANI SVINJSKO BOGAT!

V filmu sledimo zabavnim prigodam Davida Ghantta, neobičajnega zlikovca, ki izpelje enega največjih bančnih ropov v ameriški zgodovini. Težave prej zaupanja vrednega voznika podjetja Loomis Fargo se začnejo, ko se zagleda v prelepo varnostnico Kelly Campbell. Ko ta da odpoved in se zaplete z lokalnim pokvarjenim šerifom Stevom Chambersom, Davida prepriča v rop zakladnice podjetja v Severni Karolini.

masterminds2

Skupaj uspešno nakradeta 17 milijonov gotovine, ki jo David dostavi s kombijem Chambersovi tolpi in nato pobegne v Mehiko, kjer naj bi se skrival, medtem ko FBI išče storilce. Steve pa pokvari načrte, ko z ženo Michelle z nakradenim denarjem kupi vilo in v Mehiko pošlje zagnanega plačanca Mika McKinneyja, da se Davida znebi. Ko ta izve za prevaro, se vrne v Severno Karolino, da bi rešil svojo edino pravo ljubezen in razkrinkal Steva kot »genialca«, ki je v resnici organiziral rop.

 

V KINU OD 13. OKTOBRA

masterminds
Oglejte si filmski napovednik:

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Comments are closed

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON