KOMEDIJA GENIALCI, POSNETA PO RESNIČNI ZGODBI

POSTANI SVINJSKO BOGAT!

V filmu sledimo zabavnim prigodam Davida Ghantta, neobičajnega zlikovca, ki izpelje enega največjih bančnih ropov v ameriški zgodovini. Težave prej zaupanja vrednega voznika podjetja Loomis Fargo se začnejo, ko se zagleda v prelepo varnostnico Kelly Campbell. Ko ta da odpoved in se zaplete z lokalnim pokvarjenim šerifom Stevom Chambersom, Davida prepriča v rop zakladnice podjetja v Severni Karolini.

masterminds2

Skupaj uspešno nakradeta 17 milijonov gotovine, ki jo David dostavi s kombijem Chambersovi tolpi in nato pobegne v Mehiko, kjer naj bi se skrival, medtem ko FBI išče storilce. Steve pa pokvari načrte, ko z ženo Michelle z nakradenim denarjem kupi vilo in v Mehiko pošlje zagnanega plačanca Mika McKinneyja, da se Davida znebi. Ko ta izve za prevaro, se vrne v Severno Karolino, da bi rešil svojo edino pravo ljubezen in razkrinkal Steva kot »genialca«, ki je v resnici organiziral rop.

 

V KINU OD 13. OKTOBRA

masterminds
Oglejte si filmski napovednik:

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON