Hydrating and refreshing face mask

This time of year, as the season is about to change, is a period of energy loss. We are all overwhelmed of the winter season, with the holidays behind and all the new tasks that has to be done in this new year.

So, the energy loss shows very good also on our skin surface and we look tired. This mask is one that I like the most to hydrate and revive my skin.

You will need:

  • 2 spoons of honey
  • 1 spoon of ground coffe

You mix the honey and the coffe and apply the mask on cleansed skin. The cofeine is great to prevent the little wrinkles and the honey is an exceptional nutritional ingredient for the skin. Let the masque work for 15-20 minutes and do it two or three times a week.

Your skin will glow!

HIDRATANTNA IN POŽIVLJAJOČA MASKA

Sedanji letni čas, ko prehajamo iz zime v pomlad, je za nas in našo kožo še posebej obremenjujoč. Za nami so prazniki in prehod v novo leto, ko vsi polni novih ciljev hitimo zmagam naproti, obenem pa je telo od vsega utrujeno. In ta utrujenost se zelo lepo kaže tudi na naši koži.

 

ID-100313121

 

To masko obožujem, saj je hitra in učinkovita in koži na obrazu povrne sijaj in življenje, ki morda v tem trenutku ne sijeta z nje.

Potrebujete:

  • 2 žlici medu
  • 1 žlico zmete kave

Zmešajte med in kavo v gladko teksturo ter masko nanesite na očiščen obraz. Kava ima super učinek za preprečevanje gubic, med pa je izjemo hrnilo za našo kožo. Masko pustite delovati 15-20 minut ter jo ponovite 2x do 3x tedensko.

Vaša koža bo sijala!

 

Foto: Image courtesy of KEKO64 and sattva at FreeDigitalPhotos.net

 

Vesna Bofulin

The Beauty Queen

Sem ljubiteljica vsega lepega in prava razvajenka kar se tiče mode, lepote, prehrane in vsega kar nam lahko polepša zivljenje. Vedno sledim novostim in jih sama preizkušam na svoji koži, kaj deluje in kaj ne. Ni lepšega, ko si po napornem dnevu privoščim toplo kopel in dobro masko - IN SEM KOT NOVA! Vse to in še več bom delila z vami.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON