DOM GOSPODIČNE PEREGRINE ZA NENAVADNE OTROKE

Nepozabna filmska dogodivščina izpod režijske taktirke vizionarskega ustvarjalca Tima Burtona po istoimenski knjižni uspešnici Ransoma Higgsa, ki je več let ostala na seznamu najbolje prodajanih knjig.

Zgodba govori o o malem Jaku, ki odkrije ključ do skrivnosti, ki se raztezajo prek alternativnih resničnosti in skozi čas, pri tem pa razkrije skrivno zavetje, Dom gospodične Peregrine za nenavadne otroke.

miss-peregrines-home1

miss-peregrines-home-for-peculiar-children

Ko spozna prebivalce doma in se sreča z njihovimi nenavadnimi zmožnostmi, Jake dojame, da je varnost zgolj utvara in da nevarnosti preži v obliki mogočnih in skritih sovražnikov. Odkriti mora, kdo je resničen, komu velja zaupati in kdo je v resnici on sam.

missperegrines
Igrajo: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Ella Purnell,
Chris O’Dowd, Judi Dench in drugi.

ŽE V KINU.

 

Vabljeni k ogledu filmskega napovednika:

 

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON