Dedek uide z vajeti (Dirty grandpa) komedija, ki vas bo nasmejala do solz

Od 4. februarja je na filmskih platnih na ogled ena najbolj odbitih komedij letošnjega leta!

image026

 

Jason Kelly, mladi in konservativni odvetnik ureja še zadnje podrobnosti popolne poroke s svojo na videz popolno zaročenko Meredith Goldstein, ko mu tik pred poroko umre preljuba babica. Njegov dedek Dick se tako po štiridesetih letih zakona nenadoma znajde sam. Po pogrebu Dick prosi Jasona, naj ga naslednji dan odpelje na Florido, kjer bo lahko v miru žaloval v njuni počitniški hišici.

 

image016

 

Jason se obotavlja, a pristane dedkovo vozniško dovoljenje preklicano, Dick pa mu obljublja, da se bo lahko vrnil domov že naslednji dan. Ko se podata na potovanje, pa pride na svetlo dedkova prava namera, ki ne vključuje mirne in tihe vožnje. Pot se začne z ovinkom do igrišča za golf, nadaljuje z grizenjem cigar, intenzivnim popivanju in obiskom Daytona Beacha, ki popolnoma uide z vajeti. Jasonu se kmalu posveti, da dedek, karšnega pozna in ga ima rad, sploh ni človek, za kakršnega ga je imel.

image028

 

Igrajo: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza, Jason Mantzoukas, Dermot Mulroney, Julianne Hough in drugi.

 

Filmski napovednik si lahko ogledate na naslednji povezavi:

 

Film je na ogled v slovenskih kinematografih ob 4. februarja dalje.

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON