Cvetoča in rožnato obarvana jesen

Minuli teden je bil kljub zlati jesenski rdečini obarvan rožnato in krasilo ga je cvetje … Povabljene smo bile na dogodek, ki ga ja gostila najuspešnejša slovenska kozmetična hiša Afrodita, ki že 45 let razvija in bogati svoje formule za vse generacije žensk.

 

V prvem nadstropju blagovnice Nama v Ljubljani so nam pripravili lep program, stkan iz prijetnega druženja ob dobri kapljici in sladkih dobrotah, manjkal pa ni niti žametni glas Alenke Godec.

 

mediaspeed8394

 

Kozmetična hiša Afrodita nam je predstavila novo linijo nege za obraz MA3GENIX, ki jo sestavljata dnevna in nočna nega ter intenzivni oljni serum. Linija obeta močan pomlajevalni učinek in vidno transformacijo kože že po 14 dneh uporabe. Voditeljica Betka Šuhel nam je predstavila njeno delovanje, ki obnavlja t. i. trikotnik lepote na obrazu z reaktivacijo 14 genov, odgovornih za povečanje sinteze kolagena, elastina in hialuronske kisline. Spodbuja obnavljanje zunajcelične matrice ter s tem sproži viden pomlajevalni učinek – napeto kožo in zmanjšanje gub ter hkrati učvrsti in izboljša strukturo kože.

 

mediaspeed8413

 

Rožnati oktober

Kozmetična hiša Afrodita pa je svoj uspeh ob letošnji 45-letnici delovanja delila tudi v obliki podpore tistim, ki jih življenje preizkuša z boleznijo, kakršna je rak dojk, ki je v razvitem svetu vedno bolj v porastu. Zato se je pridružila aktivnostim v rožnatem oktobru ter v ta namen Slovenskemu združenju Europa donna podarila donacijo v vrednosti 2.000 evrov.

 

mediaspeed8483

 

Foto: Mediaspeed

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON