Animirani film Čas za sneg (Snowtime!) prihaja v slovenske kino dvorane v času zimskih počitnic

View Gallery 5 Photos

Animirani film Čas za sneg je sinhroniziran v slovenščino. Prirejen je po mednarodno nagrajenem akcijskem filmu La Guerre de Toques, ki je bil predvajan in zelo pohvaljen pred tridesetimi leti. Bil je prodan več kot 125 državam in osvojil 18 nagrad. Je privlačna komedija o upanju in prijateljstvu.

Razkriva razigrane odnose med prijatelji v njihovem otroštvu in vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok. Mladim gledalcem pa ponuja tudi veliko snovi za razmislek.

Da bi se otroci iz male vasice med zimskimi počitnicami zabavali, se odločijo imeti velik boj s snežnimi kepami. Luke in Sophie, enajstletna otroka, postaneta »generala« nasprotnih strani. Tista četa, ki trdnjavo zasede pred koncem zimskih počitnic, zmaga. Vendar kar se začne kot otroška zabava in navdušenje, kmalu preraste v konflikt, saj Luke vzame svojo vlogo vodje preresno.

Snowtime (6)

Glasove za slovensko sinhronizacijo so prispevali: Rok Kuntner (Jan), Nino Ošlak (Luka), Matevž Mueller (Franci), Srdžan Milovanović (Rok), Ambrož Kvartič (Črt).

Več slik si oglejte v Galeriji zgoraj.

 

Film si lahko ogledate od 11. februarja dalje v slovenskih kinematografih, filmski napovednik pa je na voljo na naslednji povezavi:

 

Foto: promocijski material

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON