Akcijski triler London je padel (London has falen), že jutri v kinu

Po izredno uspešnem  trilerju Padec Olimpa  na velika platna prihaja film London je padel, v katerem se britanska prestolnicaspremeni v krvavi pekel!

V pakistanskem mestu Lahore poteka razkošna poročna zabava. Oče neveste, Aamir Barkawije eden najbolj iskanih mož na svetu in smrtonosni trgovec z orožjem. Poročno zabavo prekine napad z brezpilotnim letalnikom, ki ubije veliko gostov, med njimi tudi Barkawijevo hčer. Ta pobegne brez omembe vrednih poškodb in s sinovi zapriseže maščevanje.

london-has-fallen-2
Dve leti pozneje v Washingtonu srečno poročena Mike in Leah Banning, pričakujeta rojstvo svojega prvega otroka. Mike Banning je član tajne službe in služi v spremstvu predsednika Asherja, kar zahteva stalno pripravljenost.

Ko nepričakovano umre britanski ministrski predsednik, Banning ve, da bo dolžan iti na pripravo k direktorici tajne službe Lynne Jacobs. Predsednika bodo morali spremljati na državni pogreb v londonsko katedralo Sv. Pavla, ki naj bi se udeležil vsak pomembni svetovni voditelj in zato bo to bo eden najbolj zavarovanih dogodkov na svetu.

london-has-fallen
Takoj po prihodu pa prihodu poglavarji držav postanejo tarče atentatov, na udaru se znajdejo tudi londonske znamenitosti. Asher, Banning in Jacobs padejo v zasedo, nemočni sredi toče strelov in eksplozij. Tanning je zadolžen, da obvaruje Asherja pred napadalci in neutrudnimi Barkawijevimi plačanci. Vendar pa Barkawi ni računal na vztrajnost in iznajdljivost svojega plena…

london-has-fallen1

LondonHasFallen
Igrajo: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Alon Moni
Aboutboul, Radha Mitchell, Angela Bassett in drugi

Vabljeni k ogledu filmskega napovednika:

 

Foto: promo

Pia Anžel

The Video Queen (Video Editor)

Lover of long conversations next to a cup of good tea, getting lost around town, dreaming and art, who can’t imagine her life without creativity, dance and painting. In a turbulent relationship with oversized tops, etno-prints and turquoise colour. Flower child with the desire to travel the whole world (and the universe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Discovering life trough the joy of travelling around our amazing world, enjoying the latest fashion, design and beauty trends.

FOLLOW US ON